Tyskland...

..är i final. Efter gårdagens match mot Turkiet. Turkiet hade verkligen otur. Turkiet gjorde första målet i matchen, det stog alltså 1-0. Tyskland kviterade och gjorde 1-1. I  Andra halvlek gjorde Turkiet 2-1 och Turkiets Tränare blev överlyklig. Tyskland kviterade änuengång, 2-2. Båda lagen sprng o sprang. Och så händer det. i 1 89:de minuten 1 minut innan avblåsning gör Tyskland mål. 3-2 till Tyskland slutar matchen. Tyskland har alltså en final plats, Blir det Ryssland eller Spanien som får möta Tyskland i Finalen, EM Finalen 2008 !



Ni vet att ni älskar mejh
Bella '

Fotboll

Japp, Semifinal 1 ikväll alltså. Tyskland - Turkiet, hur kmr det att gå?? hahah mh det får vi se, båda lagen tycker jag har överaskat spec Turkiet,. så vi får se :D<3
Hare bra,
Ni vet att ni älskar mejh
Bella '

BRUUUUUUN

Dag 14 på sommarlovet

Heejsaaun :)<3

Ååh, vad jobbigt det e ! å ä ö finns inte i italienska alfabetet o inte heller på tangentbordet,...-.- så får kopiera och klistra in lite grann, allt för att ni ska kunna läsa :)<3
Jag vill bli brun, bruun, bruuun, bruuuuun ! Har vart på stranden i 3 dgar med idag (Ska tillbaks dit snart) o har faktist blivigt lite brunare..Ligger i solen hela tiden ju, o lyssnar på musejk ! har 3 veckor på mejh, det ska nog funka :D se upp alla blekiisar ! När jag kommer hem kommer jag att va bruunast i stan :D hahha



Ni vet att ni älskar mejh

Bella '



Spanien vidare...

... till Semifinal mot Ryssland. Efter en lång match mot Italien segrade Spanien, matchen slutade 0 -0 och fick avgöras med straffar. Spanien satt 4 st och Italien 2. Så Spanien - Ryssland. I gruppspelet vann Spanien över Ryssland, så vi får se hur det går den här gången. Kanske är det dags för en Revanch ! Dom spelar om en Final plats i EM 2008. Det e stoort !

Ni vet att ni älskar mejh
Bella '

23 Juni

Dag 12 på sommarlovet
Heejsaun :)<3

jaha..haha vad ska man skriva, kom hit ner till Italien igår, jag vet inte hur vädret e i Sverige men jag har hört att det ska vara ganska dåligt,..Här e det varmt som vanligt haha. Igår sov vi mest, sen hälsade vi på ngra och sånt, sen åt vi och kollade på matchen. Italien - Spanien. Spanien vann på straffar. 4-2 tror jag. hm, det var synd skulle villja se dom spela final :) Just nu ligger alla och sover, klockan är 15:28 men eftersom det e så varmt sover man ngra timmar på eftermiddagen. Jag har vart och badat nu på förmiddagen och sen åt vi lunch och ja, nu e jag här. så snart alla vaknat ska vi gå tbx till stranden. sen ska vi väll äta vid nio o sen får vi se vad som händer :)Hare breaa :D



Ni vet att ni älskar mejh
Bella '

21 Juni

Dag 10 på sommarlovet.

Shululu ! :)<3

10 dagar in på sommarlovet nu,. typ bara 58 dgr kvar tills skolan börjar nu,..Höhöh men nu ska vi inte tänka mer på det ! Idag har jag bara packat och packat..Imorrn är det dags. Planet går från Arlanda 08:40 men man måste ju vara där 2 h innan o sen måste man ju komma dit o det e byggarbeten på vägen o ja gud.. det blir nog ingen sov morgon i morrn inte.. Hmm jag tror jag har packat ner allt nu.. elr vissa saker lägger jag ner i kväll...o ngr imorrnbitti. Men man ska ju liksom inte till någon öde ö..så om man glömmer ngt så kan man ju köpa det där. :) Ååhh. jag gillar inte första kvällen där nere.. alla kommer fråga massa o jag måste svara o alla kommer likmsom ååhh! jag e ju inte precis bästasteItalienska.. men jag försöker så gott jag kan.. :) På lördag (28/6) kommer mina kusiner från Örebro också.. dom kan mer italienska än mej.. får hålla mej till dom ;) Men som jag sa någon gång förut så kommer jag nog kunna vara inne och skriva eftersom vi har en data där. Och kameran är med och min extra hårddisk är med så jag har allt jag behöver :)<3 Så det som väntar för mej nu är Sol, bad, god mat, goosiga katten Bingo, Hunden, andra katten som e lite bitchig ;) (Den heter Bella), Fotboll, Glass och mycket mycket mer, jag kommer ha det bra, hoppas ni också får det bra, Det här är min sista kväll i Sverige3 veckor, och imorrn vaknar jag i Sverige och Somnar i Italien haha låter lite skojjsigt :P Men hare bästast!




Ni vet att ni älskar mejh, och kommer sakna mejh

Bella '

Meen!

Heejsan, ...Klockan är 04:09  o ja kan inte soova ju -.- inte för att jag har försökt då... Men iallafall !
Imorrn, (idag) Ska jag Packa packa paaacka :D hahah vi höörs :D


Ni vet att ni älskar mejh
Bella '

Turkiet klara det

Så,. Det blev alltså Turkiet som får gå vidare och möta Tyskland i semifinal efter sin match med Kroatien. Det stog 0 - 0 hela matchen men på övertid gjorde Kroatien 1 - 0, dom trodde att dom var vidare men en minut efter gjorde Tysklad 1 - 1 och dommarn blåser, Det ska avgöras på straffar. När Kroatien och Turiket har två starffar kvar att slå har Kroatien missat 2st och Turkiet satt alla sina, Kroatien slår sin nästa straff och den Turkiska måvakten räddar, Turkiet är vidare. Måste kännas tungt för Kroatien. Det är inte kul att förlora, allra minst på straffar.

Och i morgon är det de dom kallar den mest spännande matchen, Holland - Ryssland. Mh det ska bli spännande tycker jag me. Vem tror ni vinner ? Holland som inte förlorat en ända match? elr Ryssland som skickade hem Sverige ? kommer det bli som matchen idag? Avgöras med straffar? Vi får se, allt kan hända,..!

Ni vet att ni älskar mejh
Bella '

Så blev det

Mh, Eftersom vi ska åka på Söndag så måste jag ju spara kläder.. så det här fick bli min "midsommrklädsel 08"

- Vitt linne med knappar och palljätter från Sisters
- Svarta jeans (Crocker) från JC
- Guldig örhängen med blommor från Ur & Penn



Bilden är lite ihop dragen så ser lite extra tjock ut..
Ni vet att ni älskar mejh
Bella '

Midsommar

Små groderna, små groderna är lustiga att se, små groderna, små groderna är lustiga att se. o Quak quak guak o quak quak quka o quak quak quak quak qua.


Midsommarafton gott folk :)<3

Vaad häner idag då?? :)<3 ska ni ner till ngn Midsommarstång och ha det trevligt? :) ah, jag ska va me familjem iaf. Oxh så ska jag gå ner till Farsta Gård, vi kanske ses där :) Hare bäst !



Ni vet att ni älskar mejh
Bella '

Så slutade den matchen..

Nu är första kvartsfinalen över, Tyskland gick vidare till semifinal efter en spännande match mot Portugal. Första 1 - 0 målet för Tyskland gjordes av Bastian Schweinsteiger, 2 - 0 målet av Miroslav Klose  sen gjorde Nuno Gomes Portugals första mål, 2 - 1. Tyskland gjorde ännu ett mål, det gjordes av Michael Ballack , 3 - 1. Matchen Slutade 3 - 2, Det sista målet för Portugal vet jag faktist inte vem som gjorde. Tyskland ska alltså få möta Kroatien eller Turkiet i semifinal, vem det blir få vi veta i morgon.  


Ni vet att ni älskar mejh

Bella '


 

Klänning från VILA

Om ni letar efter en gullig klänning att ha i sommar så har jag en att rekomendera. Den är en brun klänning med små färgglada blommor på. Den har ett insytt sidenband under bröstet och man knyter den i nacken. Riktigt fin klänning. Den kostar 399.95 på VILA. Man kna också köpa med en liten kofta med korta ärmar för 259 kr tror jag den kostade, jätte fint att ha det tillsammans. har tyvär ingen bild på det, men gå in i en VILA butik och kolla själv. Dom är otroligt gulliga.

Ni vet att du älskar mjeh
Bella '

NIVEA VISAGE YOUNG

Heejsan :)
Idag har jag köpt en ny liten pryl, elr pryl o pryl.. Den är en produkt från NIVEA visage young, en slags Moisturizer. Den är verkligen jätte bra, det är som en 2 in 1 produkt, det är en Moisturizer med foundation i, så den är både bra för hyn och täckande. Den foundation som är i är inte så mörk så det är inte precis som en vanlig foundation men passar utmärkt på sommaren. Jag har pratat med en make up artist och hon rekomenderde den, och det gör jag med, Jag köpte den för 70kr Kicks.



Ni vet att ni älskar mejh
Bella '

19 Juni

Dag 8 på sommarlovet

Heejjsaun :)<3
Jaha.. ´hahah idag har jag vart o köpt massa grejjer inför resan presenter och sånt :)<3
Först med pappa och sen med mamma :) Till mig själv köpte jag en prudukt från Nivea som jag ska berätta mer om i ett annat inlägg :) Sen när jag handlat i Farsta Centrum med mamma träffade jag Carro och Mickis.  Vi gick och kollade efter en klännig till Mickis, hon ska på brölopplördag.Vi hittade en på VILA. (mer om klänningen i nästa inlägg) Sen var det väll dags att gå hemmåt :)<3 Imorrn är det Midsommarafton. Imorrn skulle mitt marsvin som dog förra påsken fylla 8år. Saknar honom jätte mycket han var verkligen speciell...Och hela 7 år blev han..Medelåldern för ett marsvin är bara 5 år.. Vila i frid Blixten älskling <3

ha en bra midsommar,


Vila i frid älskade vän, kommer aldrig glömma dej älskliing :<3


Ni vet att ni älskar mejh


Bella '

50 first dates

Hade ingen lust att se på matchen idag, så en film som jag verkligen gillar gick på tv idag, "50 first dates" heter den. Det handlar om en Kille som träffar på en tjej. Hon sitter och bygger hus av sina våfflor på ett matställe. Killen som heter Hennry går fram och börjar prata med henne, dom sitter o pratar länge. Dom bestämmer att dom ska träffas på matstället dagen efter samma tid och äta frukost tillsammans.Hennry kan inte sluta tänka på tjejen som heter Lucy. Nästa dag när Hennry går fram och sätter sig vid Lucy och börjar prata med henne blir hon förskräckt, hon har aldrig sett Hennry förut. Hennry får veta att Lucy har vart med om en olycka ett år tidigare. Hon kommer inte ihåg ngt som hände efter olyckan. Så varje dag får Hennes Bror o pappa ljuga för henne och låtsas att det är samma dag som olyckan, fast utan olycka. som gör samma sak varje dag. Hennry gör allt för att få lära känna henne mer, En dag får Lucy böter o får reda på allt om olyckan,. Men nästa dag är det glömt igen, Hennry beslutar sig för att spela in ett videoband där han berättar allting, Lucy får se bandet varje morgon..När hon en dag vaknar med en främmande man brevid sig i sängen.

Jag älskar den här filmen, den är rolig. Och hmm den får 4 av 5 av mejh :)<3



Ni vet att ni älskar mejh
Bella '

Kvartsfinalerna börjar

Då var Första Kvartsfinalen igång. Det är Portugal - Tyskland som får spela den första kvarts finalen. Just nu står det 2-0 till Tyskland, oj vänta nu händer det något, Charistiano Ronaldo går på skott, missar,. går vidare mot Nuno Gomes som skjuter o det är 2 - 1 ! :O hahah oj.. vikket mål.. hahah oj jah.. vi får se vad som händer nu i andra halvlek, tyvär kna jag  inte kolla... men jag tar reda på vad som händer o skriver det sen.

Ni vet att ni älskar mejh
Bella '

18 Juni

Dag 7 på sommarlovet



Heejjsaun :)<3

Idag var jag med mamma vid Skrapan och Ringen. Eftersom vi ska åka på Söndag var vi tvungna o köpa lite saker till Mormor och Morfar så dom klarar sig i 3 veckor. Köpte me oss Pizza och glass (a) hahah o sen så köpte jag en Mascara och en platttång :)<33

    

Ni vet att ni älskar mejh

Bella '

Böcker, böcker, böcker



Japp, Böcker och Film och sånt är ju alltid mysigt så jag fixxa en kategori för det med.. :)<3 (Bilderna kommer åt fel håll "/)


Okejs, nu i veckan har jag läst ut två böcker. hahah alltså jag blev klar med böckerna nu i veckan..
Den ena boken var
"Linas kvällsbok 2, två killar & ett hjärta" av Emma Hamberg, som jag började på för ett tag sen, Den Handlar om en Tjej som heter Lina, hon är 16 år. Hon ät tillsammas med Ivar, som är 13 år men ska fylla 14. Lina älskar verkligen Ivar, mest av allt. Lina Börjar på en internatskola långt ifrån där som bor, o allt hon kan tänka på är hur mycket som hon saknar Ivar, men saker blir annorlunda när hon träffar Kevin. Han är en kille som man kan säga är väldigt snäll på insidan men en riktig tuffing på utsidan. Hon träffar också Zinat som blir Linas Bästa vän på skolan. Zinat och Lina får hålla ihop o trösta och hjälpa varandra. Ingen av dom får det så lätt, Och för Lina blir det inte lättare av att hennes bästa vän hemmifrån Carro kommer på besök.. Jag tycker Boken var lite trög ibland.. men den är bra :) den får 3 av 5 !



Den andra boken jag är klar med är "Syskonkärlek" av Katarina von Bredow. Jag älskar böker som Katarina Von Bredow skriver, hon skriver så ghaalet bra. Den här boken handlar iallafall om Amanda. Hon och hennes bor Ludvig har alltid stått varandra nära, en dag kommer Amanda på sig själv med  att hon blir alldels varm och matt i kroppen när hon ser sin bror, Dom inleder ett hemligt förhållande, den ända som vet är Eva. Dom vet att dom inte kan fortsätta såhär, men dom kan inte sluta, Dom älskar varandra. Den här boken får 4 av 5 !


hmm ja det var dom, idag har jag köpt tre böcker till med samma författare som skrev "syskonkärlek".
Expert  på att rodna, Räcker det att jag älskar dig och Hur kär får man bli.

  
(Bilderna åt fel håll "/ )

Ni vet att ni älskar mejh

Bella '


Ack..Sverige då..

Heejsan


Jaha...Ngn mer än jag som såg matchen?? Sverige spelade så otroligt dåligt..En massa fel passar och missförstånd o dom flesta såg det ut som om dom stog och sov..Ingen bra match Sverige,..Och det här dåliga spelet lädde till att Ryssland vann med 2 - 0.. Först med Paul Ycrhenkos mål i 24:e minuten och sen med Andei Arshavins mål i 50:e minuten..Men men, det är sånt som händer :) Imorgon börjar första kvartsfinalen, Häärligt :) Och på lördag där det skulle vart Sverige - Holland blev det Ryssland - Holland...Spännande match? Eller kommer Holland som inte förlorat en ända match utan vunnit alla vinna ännu en match? Eller ska Ryssland få en semifinalsplats? Mmh, Den som vinner får iallafall möta Italien eller Spaninen som på söndag spelar mot varandra. En spännande match det med.. Dom har ju nästan samma speltaktik så..mmh riktigt spännande, jag håller såklart på Italien, Hur tror ni det går? :) Skriiv, skriiv, skriiiv jag vill veta vad ni tror ! Torres VS Toni.. Hur ska det gå.

Ni vet att ni älskar mejh

Bella '

Fotboll,

Heej heej :)<33

Eftersom jag har skapat en ny kategori så kommer jag klistra in lite fotbolls texter från andra inlägg, så vissa kommer ni nog känna igen,. :) så... Vi lägger in dom andra in läggen här (12/6 - 17/6) så kan vi göra nya för dom nya sen;


Från 17 Juni
Just nu är det halvlek,..Italien - Frankrike (Dom två lagen som möttes i final för två år sedan i VM)..Just nu står det 1 - 0 till Italien, Det var Andrea Pirlo som gjorde mål på straff i den 25 minuten. och nu börjar det igen.....fortsätter snart !

Nu är jag tillbaks, lite kort bara..För Italien ska ha en chans att gå vidare måste dom vinna över Frankrike elr spela oavgjort MEN Holland måste också vinna för att Italien ska gå vidare.

Nu är matchen slut och det är klart, Italien är vidare (!) och ska möta Spannien på Söndag. Det andra o avgörande målet gjordes på frispark av Daniele de rossi i den 62 minuten. Igentligen var det självmål för en spelare i Frankrike (såg inte vem, tror det var Thierry Henry.) satte ut foten o bollen styrde rakt mot mål. Ja,.. O stakars Thierry Henry som aldrig fick sin frispark,... hahah ja men i fotboll kan allt hända. I nästa match mot SpannienSöndag får alltså Italien spela utan Gennaro Gattuso och Andrea Pirlo. Undra villka som får spela istället...villka tror ni? :) Alessandro Del Piero kanske ? Tror ni Luca Toni får spela nästa match, det måste han ju nästan få..Han är ju jätte bra men har bränt så otroligt många bra chanser... Tyvär..Det är inte hans EM i år bara.. Men man vet aldrig..Plösligt händer det .

Imorrn ska Sverige Spela mot Ryssland, hur kommer det gå tror ni? Har sverige bra chans? hmm jag vet inte... kanske.. jag har ju haft fel på alla min gissningar hittils.. Men om dom lyckas så ska dom möta EM's starkaste lag HollandLördag blir det väll...mm spännande.. Annars blir det Ryssland som möter Holland Lördag. Och den stora frågan som alla tidningar skriver om, Kommer Zlatans knä att hålla ??

Från 16 Juni
Ja, oj vikken spänning på matchen mellan Turkiet och Tjeckien igår...Och Oavgjort som jag trodde det skulle bli blev det ju inte,..Tjeckien ledde matchen med 2-0 men sen började Turkiet att attackera o matchen vände..först 2-1 till Tjeckien, sen blev det 2-2 o sen i sista minuten missade Tjeckiens målvakt bollen och det blev 3-2 till Turkiet, Vikket dom också vann med. Vann dom med Tur? vad tror ni?...


Från 15 Juni
Matchen mellan Turkiet och Tjeckien har nyss dragit igång, 6 minuter har dom spelat i nu..0-0 står det. Det är två bra lag mot varandra...Det kan gå hur som helst...och om det blir oavgjort vid 90 minuten avgörs det med straffar,.. Mh det ska bli spännande ! Men jag tror inte jag orkar se matchen det är en film på tv4+ som man kan se,. Men jag tror nog att om matchen inte blir oavgjord så blir det nog...nej jag tror det blir oavgjort.. o på straffar kan allt hända.


Från 14 Juni

Sverige har spelat sin andra match i EM (Gud va mycket fotboll det e mina inlägg) mot Spnnien. Det stog 1-1 nästan hela andra halvleken när sen Spannien på 92 minuten tror jag det var gör mål..Det var synd, sverige spelade jätte bra.. men mål på övertid.. det e sånt som händer


Från 13 Juni
(Italien - Rumänien)
Det blev en spännande match me många chanser o så tyckte jag nog att dommarn dömde lite fel på vissa ställen men matchen slutade 1-1 :) nästa match nu ikväll är Frankrike - Holland..kmr nog bli en bra match


Från 12 Juni
Italien har spelat sin första match i EM, mot Holland..Förlora tyvär me 3- 0 "/
Sverige har kört sin första mot Grekland, vann me 2-0, Zlatan gjorde ett av målen. Alla hade sån stor press på honom, måste vart skönt för honom att äntligen få göra sitt mål :)

18 Juni, snabbis

Dag 7 på sommarlovet



 

Heejjsaun :)<3
Nu får det bli en snabbis, för jag ska faktist gå nu, hade lite tråk bara, ska till stan me mamma, handla saker till mormor och morfar, men skriver mer ikväll :)<3

Ni vet att ni älskar mejh

Bella '


18 Juni

Dag 7 på sommarlovet

Heejjsaun :)<3

Hahah japp.. klockan e ungefär 03.00... hahah men vafan x') Sova kan jag göra sen, jag kom just på att jag inte hade lagt in bilderna till vad jag köpte "igår"... så jag kan ju göra det nue :)<3
 - Grå kortärmad stickad tröja fårn Gina Tricot, 49kr

  - Svarta o Guldiga örhängen från Ur & Penn, 24,50kr

 - Guld örhänhen med vita blommor från Ur & Penn, 34,50 kr


Japps, det var det, hmm, Men.. ja! Vi hörs !

Ni vet att ni älskar mejh

Bella '

17 Juni (1)

Dag 6 på sommarlovet

Heejjsaun :)<3

Var ju i stan me Anna idag, det var jätte kul. Vi möttes vid Södrastation kl 11, sen fortsatte vi in mot stan :) Vi sprang in på Elgiganten ett par ca 40 ggr ;) Sen när det var fika dax satte vi oss utanför Elgiganten o år våra muffins :) hahah Måste hålla utkik efter Taxin från Västerås ;) Efter många besök i många butiker (vissa flera ggr) så hittade vi lite grjjer var, sjäälv köpte jag, En tröja från gina Tricot 49kr, och två örhängen från Ur och Penn 59kr (Bilder kommer) Sen gick vi hem till Anna o fixxade henns blogg :) http://www.maarsbaaarn.blogg.se/ Elr..Hon fixade sin blogg.. jag tog några Bilder :)

Okej, nu till mitt favorit ämne, Fotboll ! Just nu är det halvlek,..Italien - Frankrike (Dom två lagen som möttes i final för två år sedan i VM)..Just nu står det 1 - 0 till Italien, Det var Andrea Pirlo som gjorde mål på straff i den 25 minuten. och nu börjar det igen.....fortsätter snart !

Nu är jag tillbaks, lite kort bara..För Italien ska ha en chans att gå vidare måste dom vinna över Frankrike elr spela oavgjort MEN Holland måste också vinna för att Italien ska gå vidare.

Nu är matchen slut och det är klart, Italien är vidare (!) och ska möta Spannien på Söndag. Det andra o avgörande målet gjordes på frispark av Daniele de rossi i den 62 minuten. Igentligen var det självmål för en spelare i Frankrike (såg inte vem, tror det var Thierry Henry.) satte ut foten o bollen styrde rakt mot mål. Ja,.. O stakars Thierry Henry som aldrig fick sin frispark,... hahah ja men i fotboll kan allt hända. I nästa match mot SpannienSöndag får alltså Italien spela utan Gennaro Gattuso och Andrea Pirlo. Undra villka som får spela istället...villka tror ni? :) Alessandro Del Piero kanske ? Tror ni Luca Toni får spela nästa match, det måste han ju nästan få..Han är ju jätte bra men har bränt så otroligt många bra chanser... Tyvär..Det är inte hans EM i år bara.. Men man vet aldrig..Plösligt händer det .

Imorrn ska Sverige Spela mot Ryssland, hur kommer det gå tror ni? Har sverige bra chans? hmm jag vet inte... kanske.. jag har ju haft fel på alla min gissningar hittils.. Men om dom lyckas så ska dom möta EM's starkaste lag HollandLördag blir det väll...mm spännande.. Annars blir det Ryssland som möter Holland Lördag. Och den stora frågan som alla tidningar skriver om, Kommer Zlatans knä att hålla ??

Imorrn ska jag in till stan igen, fast den här gången med mamma, Eftersom vi ska åka till Italien o släkten Söndag så ska vi hjälpa Mormor och Morfar med lite saker också. Vi ska handla lite till dom och så.. (a) Sen så ska jag nog äntligen få en ny platttång, Taaaack Mormor !<3, Vi ses !

Ni vet att ni älskar mejh

Bella '

17 Juni

Dag 6 på sommarlovet

 
Heejjsaun :)<3

Klockan är 03:08, o jag sitter uppe...Är nattmänniska x') Och väldigt morgontrött. Men men.. jag kan ju säga vad jag gjorde "igår kväll" Jag cyklade iväg till hökis, träffade lite människor hade det najjsigt :) vi gick ner till tennisbanan o "spelade" lite grann ;) Nu kankse ja borde gå och lägga mej..hahah pappa går ju upp snart,..bäst att han får slippa se att jag vart uppe hela natten som jag lova mamma att inte va (a),.. inte för jag typ e det varje dag då...men iaf ;) Sån e jah.. jag sover inte, bara på morgonen,..:) Aja Godnatt, skriver mer sen :)<3

Ni vet att ni älskar mejh

Bella '

16 Juni

Dag 5 på sommarlovet
 

Heejsaun :)<3

Ja, oj vikken spänning på matchen mellan Turkiet och Tjeckien igår...Och Oavgjort som jag trodde det skulle bli blev det ju inte,..Tjeckien ledde matchen med 2-0 men sen började Turkiet att attackera o matchen vände..först 2-1 till Tjeckien, sen blev det 2-2 o sen i sista minuten missade Tjeckiens målvakt bollen och det blev 3-2 till Turkiet, Vikket dom också vann med. Vann dom med Tur? vad tror ni?...

Kvällens match tänker jag absolut inte kolla på..Det är Tyskland som spelar.. o ursäkta mej men jag gillar bara inte Tyskland, har aldrig gillat o kommer förmodligen aldrig att gilla dom, men det vet man aldrig. Jag gillar ingenting som har med Tyskland att göra..Men ta inte inte illa upp om du som läser det här nu är från Tyskland, dej har jag säkert inget imot :)<3 Det ända som är bra med Tyskland är Cinema Bizarre. Dom är Bäst. Också kanske möjligtvis folket :)<3 Människorna från Tyskland är säkert helt underbara :)<33

Jaha..idag vakna jag klockan två..(a) så har inte gjort så mycket idag... Kanske går ut ikväll elr ngt :) (bara jag slipper se matchen) Jag har faktist vart en jätte duktig flicka o städat mitt rum ! Har flyttat tillbaks datorn till skrivbordet,. Den har tidigare stått vid min säng. Imorrn ska jag till stan med Anna, Vi kanske ses där ;)<3

Ni vet att ni älskar mejh
 Bella '

15 Juni

Dag 4 på sommarlovet


Heejjsauun :)<3

Nu är det inte långt kvar tills jag åker till Italien, en vecka precis. Som tur är så har min farbror en dator så jag kan nog komma in någon gång, blir säkert någon gång varje dag..brukar bli samma tid varje dag. Har gjort om lite i bloggen också..Det syns säkert att jag är nybörjare.. men det blir väll bättre o bättre..Ni får gärna ge mejh lite hjälp (a) Förslag o annat.

Matchen mellan Turkiet och Tjeckien har nyss dragit igång, 6 minuter har dom spelat i nu..0-0 står det. Det är två bra lag mot varandra...Det kan gå hur som helst...och om det blir oavgjort vid 90 minuten avgörs det med straffar,.. Mh det ska bli spännande ! Men jag tror inte jag orkar se matchen det är en film på tv4+ som man kan se,. Men jag tror nog att om matchen inte blir oavgjord så blir det nog...nej jag tror det blir oavgjort.. o på straffar kan allt hända.

Det var väll allt just nu.. Hare bra !

Ni vet att ni älskar mejh

Bella '

14 Juni

Dag 3 på sommarlovet


Shuululu
Har inte riktigt blivigt van vid min lugg än... men det kommer ;)
Sverige har spelat sin andra match i EM (Gud va mycket fotboll det e mina inlägg) mot Spnnien. Det stog 1-1 nästan hela andra halvleken när sen Spannien på 92 minuten tror jag det var gör mål..Det var synd, sverige spelade jätte bra.. men mål på övertid.. det e sånt som händer (: Imorrn ere söndag.. men det e inte så farligt längre eftersom det e sommarlov (: Nästa vecka blir det mycket att göra...Midsommar på Fredag o sen drar jag ju till italien 22... jah..Ska träffa sööta Anna på Tisdag me :)<33
maarsbaaarn.blogg

Ni vet att ni älskar mejh,
Bella '

13 Juni

Dag 2 på sommarlovet

Heejsan
Fredagen den 13 idag..läskigt.
Gick upp vid 11 idag.. ville helst ligga kvar. Tvättade håret lite hastigt men det blev inge vidare bra x) Pappa kom hem mitt i alltihopa..Han var helspänd efter som Italien spela sin andra math idag, mot Rumämien. Stack till centrum o inhandlade en ny frisyr, en väska, solglasögon(alla andra e sönder (a) ), tofsar och hårspännen. Lite små tjafs innan matchen men allt löste sig. Det blev en spännande match me många chanser o så tyckte jag nog att dommarn dömde lite fel på vissa ställen men matchen slutade 1-1 :) nästa match nu ikväll är Frankrike - Holland..kmr nog bli en bra match. Om nio dagar drar jag till Italien o hälsar på släkten :D härligt häärligt :)<33

Ni vet att ni älskar mejh
Bella '
   

12 juni (1)

Shululu igen :)
har lite tråk.. ska snart ringa runt o kolla om ngn vill ut, har nyss ätit,..Tonfisksallad blev det...men jag fick äggröra istället
för tonfisk (a) 


Ni vet att ni älskar mejh

Bella '




                                                    

12 juni

Hallå där,
Det var ett tag sen, o det har hänt så mycket..
Italien har spelat sin första match i EM, mot Holland..Förlora tyvär me 3- 0 "/
Sverige har kört sin första mot Grekland, vann me 2-0, Zlatan gjorde ett av målen. Alla hade sån stor press på honom, måste vart skönt för honom att äntligen få göra sitt mål :) Skolavslutning igår, var nog ledsen hela dan igår, fast visste inte att det var därför..Jag kännde sån respekt när alla sjöng nationalsången i Aulan, elr så var det bara jag som hade den respekten,... jag vet inte..men det var ngt som känndes iaf..Va blir det nu,.. 65 dagar lov elr ngt.. Sen får man se alla igen..Inte niorna då men alla andra..Saknar alla redan ! Var på grönan igår också, var väll sådär. Det regnade  -.-  och eftersom jag var ledsen så var det inte lika kul heller.. men det finns fler dagar att åka dit på :) idag vakna jag klockan halv två så den här dagen e väll lite sådär slut..hahah men kanske går ut ikväll elr ngt då :P
 Och såklart..idag är det sommarlovets första dag!  Dag1 hare bra,

Ni vet att ni älskar mejh

Bella '


Kolla in den här sidan o bli medlem jao  http://www.gratisrefill.se/?r=13873