30 December.

Hejsan, troligtvis den sista gången det här året.  Tror inte jag hinner skriva ngt imorrn. Men vem vet ? :)

Snart nytt år då gott folk, hur känns det ? jag tycker det känns bra. En chans att få börja om. Imorrn kommer min kusiner hit. Ska bli jätte kul!  Idag har jag mest Fixat inför imorrn. Lagat mat och städat. Gick till centrum, Köpte skor.  Sen bå brist av ngt att gör skapade jag den här www.bellush.bloggproffs.se haha: ) kolla gärna.
Nu ska jag kolla på film.

Pussar.

Så bra ...


25 December

Hejsan :)
Åh, skit seg dag idag...Gick och la mig 05:30 och mamma väckte mig 11.00. var skit trött. Men ja. åt lite. sen gick jag o la mig igen, ngra timmar senare kollade jag på Twilight med pappa. SJUKT JÄVLA BRA FILM ! Sen kom nanding ock var här i kanke 45 min. Mja det var ungefär min dag. Hoppas ni hade än mer...Rullande dag :)

Pussar 

24 December

Julafton :)

God jul gott folk !
Hoppas att ni har haft en jätte trevlig jul med glada människor, god mat och massa klappar :)

En av dem bästa julklapparna som jag fått idag var en låt. och den tänker jag dela med mig av till er. Den här låten är jävligt fin. Och även fast ni inte gillar dem som sjunger tycker jag att ni ska lyssna på låten.(Pausa ipod musiken) Den är så grymt fin <3

Återigen, God jul :)<3

DEN ÄR KLAR!!!

Åh, Äntligen är Sista Harry Potter filmen klar ! Nu har jag något att kolla på ikväll, och som jag har lääängtat ! ÅÅh! 


Kärlek

Åh. jag är kär i den här låten <3 ÅH vad jag älskar den, tyvär så kunde man inte lägga in den riktiga videon..men låten finns ju med så varsågoda, Darin ft. Kat DeLuna - Breathing your love

ÄLSKA

Åååh, Julmust är det bästa som finns på helaa jorden ! Det går bara inte att inte älska julmust <3



Harry Potter.

Åh, jag blir gaaalen. Jag ÄLSKAR Harry Potter. Och den sista Filmen ska vara så jääävla seg. typ 15 h kvar tills den är klar. Vill se den nu! Och kan dom nya filmerna komma ut någon gång elr ? ÅÅH!



21 December.

Heejsan, Världens smämsta Bella här. Jag vet att jag skulle bättre mig..man fan då.
Sen senaste Inlägget har jag iaf haft skolavslutning. Vilket betyder att vi har haft en vinterkonsert. Jag och Petra var bäst (a) Vi hade avslutningen tillsammans med Farsta Gymnasium. Dom hade satt ihop en liten "Teater" Som spelades medans vi sjöng. Riktigt kul faktist :) Vi sjöng låtar som Tänd ett ljus, Deck the halls, Jul, jul strålande jul, Santa claus is comin' to town och så klart Tusen julejus. Men sen så sjöng Musik profil åk 8 (Rockgruppen) Song 2 Och Musik profil åk 8 (Andra gruppen) Alltså jag o petra (a) Sjöng A thousand miles. Det var så jävla kul ! Vill bara göra om det 1000 gånger om. Jag och Petra håller redan på o kollar om det finns en möjlighet att köra den igen (a) Sen efter sprang vi snabbt och köpte ngn "Present" till våran lärare...vikket blev mycket lyckat. Vi Köpte Mjukpepparkaka, Saffrans längd och två stora Julmust. OCH en banan (Wtf?) Men det bjöd han visst alla på sen när vi hade gått -.- Men vi fick ju våra betyg och min var ganska Okej. 8 VG ocg 3 G. Nästa termin blir det vara VG! MINST! Vill ha MVG också (a). Igår (20/12) hade jag så jävla kul. Jag, natha B, Natha, Johan, Martin och Anton åkte in till Heron City för att kolla på Bio och vi hade så jäkla kul. var där till kanske 20.00. Sen åkte vi hem till natha, sen till johan och martin. Körde SIngstar, Jag ägde sönder alla (aaa) Sen när klockan var kanske 23:30 gick vi till Mc Donalds. Tog med oss hem till natha där vi lyssnade på musik och åt. Sen sov vi alla hos natha. Men Vi somna inte så lätt asså. för min DÖDA mobil som inte har ngt SIM-kort i sig började spela musik, två ggr. Vi blev så klart liv  rädda för vi hade just stängt av den låten på datorn. (Crashing and burning - Cinema Bizarre) Och då börjar vi såklart snacka om filmen One missed call.. Och tror ni inte att den där jävla johan har den där förbannade äckliga ringsignalen så jag och natha skriker o nästan börjar grina.fan asså ahahah. Idag har allt vart lite segt. var i centrum o chilla hela dagen typ :P :)<3

Film

Ska snart kolla på film. Första Harry potter filmen blev det. Imorrn är det kl 09.00 i farsta Gymnasium som gäller. Vi ska repa inför avslutningen på fredag. Just nu känns det inte så lockande...allt var bra. men på en timme krossades allt. Men jag får väll hålla humöret uppe. 

17 december.

Alåå :)

Sjuukt ledsen för att jag inte har skrivigt på länge men jag har haft jätte mycket  att göra. Ska bli bättre, loovar ! 

Idol äckel

Idol suger. Robin åkte ut för att Juryn typ Cpa sig -.-

5 December

Helluue !

Började halv elva med B-språk idag..Vi snackade om mat och kollade lite på en film. Det var väll helt okej. Senare på Lunchen Ställde vi oss upp och sjöng för Kawtar som fyllde år :) SO lektionen var väll lite skojj haha. Vi har börjat med Samhällskunskap. Snackar om Röstning och sånt. Sista lektionen var Slöjd. Jag börjar bli klar med mitt arberte nu. Nästa gång är jag äntligen klar! Sen åkte jag hem och bytte kläder. Hade Genrep för dans showen imorrn. Som vanligt var det hur jävla roligt som helst ! Och Efetrsom jag går i F2 (En av dom största/bästa Grupperna) så ska jag vara med i alla 3 föreställningarna ! :D hahha Bella Goes väldigt skit mkt glaaad !