29 Juli

Och nu är jag tillbaks ! o nu e jag lite trött... så jag ska skriva allt nästa gng.. hare bäst

Ni vet att ni älskar mejh,
Bella

20 Juli

Dag 39 på sommarlovet

Heejsaun, :)<3,
Jag är så fruuuktansväärt dålig ! jag har ju inte skrivigt på hur länge som helst...Och imorrn ska jag bort igen,..Till Strandhem..Ååh vad jag älskar det stället. Förra året hadde jag den bästa veckan i hela mitt liv där. Helt sjuukt fantastiskt ! Jag träffade så sjukt många nya vänner o det var hemskt att åka där ifrån, o nu ska jag dit igen, fan va häärligt :) Det kommer Absolut inte bli samma sak som förra året..Hedda, Anna, Gloria, Jossan, jennifer, Rebecka, Johanna o alla andra som gjorde det så bra, ni kommer ju inte va där "/ Men ni alla får ha det bra så förs vi när jag kommer hem :)<3

Jag kommer iaf att ha det bästast ! :D

Ni vet att ni älskar mejh

Bella '

OMG

ÅÅH FAN  !
Jag såg en film i går på datorn som hette One missed Call 3.. (går på tv ikväll 22:45 CANAL+ ACITON)
Jag har sett den första filmen i Amerikans version o den var ganska läskig, men den här var i japansk version o fyfan, jag trodde jag skulle dö.. den var så jävla läskig :O Det låter inte alls läskigt när man berättar om den men jag kan försöka, Det handlar om en tjej som blev mobbad i skolan, en dag hängde hon sig. Hon hann inte dö, Någon hittade henne innan det var försent. nu ligger hon i koma på sjukhus. Klassen åker på en klassresa till Korea. När nästan hela klassen är sammlad i ett rum och pratar RInger en Mobiltelefon. Det var en tjejs mobil.. men det var inte hennes ringsignal, utan någon rysande läskig singnal. Hon får ett missat samtal. När hon ringer för att kolla röstmedelandet hör hon sin egna röst..sen ser hon en Bild där hon själv är hängd, död. Alla blir lite små rädda men ingen tror på det riktigt... Tills allt händer på riktigt o fler fler blir utatta för undliga o hemska dödar..Ser hemska saker..O det stor valet mellan liv o död är:
Vidarebefodra eller Dö.


Höhö

God natt :)<3


Ni vet att ni älskar mejh

Bella '

Soul plane

Haha ja vad ska man säga om den här filmen,..Något av det skönaste roligast och jaa. hahah den är så Rolig !
Det handlar om en mörkhyad kille som ska åka med ett plan, han blir tvungen att chekain sin hund eftersom den var för stor att ha på planet. Efter att ha ätit av flygplans maten var han tvungen att springa in till flygplanstoaletten, när han sitter där skakar hela planet och kaptenen ber alla att setta på sig säkerhetsbelterna. Men han fastnar i toaletten, när en av värdinnorna ska trycka av suget i toaletten råkar hon öppna bagageluckan och han ser sin und flyga in i motorn. Han stämmer flygbolaget för det här och får hundra milljoner  dollar. Med dom här pengarna skpar han ett helt eget flyg bolag, Bling Bling. Hans kusin får i uppgift att skaffa en pilot, vikket han gör men inte vem som helst..utan självaste snoop dogg. var det så smart ? På hela planet var det bara mörka människor 4 väldigt speciella vita och en "sadam" som dom sa. jag säger bara.. att om ni inte sett den här filmen har ni missat ngt.. ni MÅSTE se den !

4 av 5 från mej.


                                                   

Ni vet att ni älskat mejh

Bella '     
     

Camp Rock

Den här filmen måste jag säga att det är den bästa film jag ngånsin sett..Kanske är det för att Jonas brothers är med...Joe jonas iallafall !<3, men iallafall. Den här filmen handlar mycket om musik och att vara sig själv, vad som kan hända om man väljer bort sin riktiga vänner och dom som betyder för att vara me dom "populära" som inte bryr sig ett skvatt dom dig. Filmen är en Disney channel original movie. Den handlar om en tjej som lskar musik och som mest av allt vill åka till Camp Rock under sommaren, men har inte råd. Hennes mamma som är kock får jobba där under sommaren och hon får följa med. Men hon måste arbeta i köket så ofta hon kan. Hon lär känna en ny kompis men nästan lika snabbt får hon syn på den populära tjejen, hon som tror hon äger stället,. Hon skämms över sina föreldrars kassa jobb och börjar att ljuga...


Som jag sa förut så älskade jag den här filmen, jätte bra sånger, bra dans, Underbara Joe Jonas och ja, den är så känslosam i vissa sener att man åh jag vet inte vad den här filmen är BÄST 5 av 5 om jag kunde ge mer skulle jag gjort det.
Ni vet att ni lskar mejh

Bella
'

The Exorcist

ooh, Om du inte har sett den här filmen måste du se den ! jag tror det här är andra gången jag ser den. Den här filmen är en skräck film drån 1973 tror jag..o den är faktist bra..lite tråkig i början men bra. Den är ganska våldsam o vissa grova ord finns me.. men den är bra. Det handlar om en Skådespelerska som har en dotter som en dag blir sjuk. Konstiga saker händer henne, Innan det värsta bröt ut ville ingen läkare tro på skådespelerskan när hon sa att ngt var mycket fel och att hon hade sett det själv. Hennes dotter har blivigt besatt. Den onda demonen som har tagit över hennes kropp är något av det otrevligaste och inte alls mänsklig. Han får kroppen att göra saker somdottern själv inte vill. Mamman frågar en präst om han kunde göra en Exorcist på dottern, men han kunde inte göra det själv så har får hjälp av en annan präst..

Jag själv tycker den här filmen är mer Rolig en läskig.. men jag är inte så rädd när jag kollar på skräck,.. men den här filmen tycker jag är bra så den får 4 av 5 :)
Ni vet att ni älskar mejh

Bella '

17 Juli

Dag 36 på sommarlovet

Heejhopp !
Nu har jag inte vart så duktig tycker jag,...jag har ju inte skrivigt ngt på jätte länge ! Dom senaste dgarna har jag mest vart ute o gjort samma sak me typ samma personer..intressant va ? eller inte. Nu är klockan 01:48.. så det r faktist den 17 idag haha. Idag åker min vän Adam till Marocko, jag kommer sakna honom jätte mycket ! Om jag har tur kan jag träffa honom och sga hej då imorgon innan han åker, hans plan går på kvällen. Nu ska jag avsluta det här inägget o skriva tre nya i kategorin Böcker/FIlm. Jag har ju sett lite filmer förstår ni,. ! hahah hare Bästast

Ni vet att ni älskar mejh

Bella '


13 Juli

Dag 32 på sommarlovet

Heejjsaun :)<3
Nuär jag hemma, kom i går. Planet lande lite efter 22.00 så var hemma ganska sent. Flygredan gick bra, men vi mellan landade i Wien så man blir ju lite trött av all väntan o alla byten o så men allt gick fint fint. Trodde det skulle kännas konstigare att komma tillbaka, det brukar alltid göra det...Idag har det vart softish..Hängt ute o inne me kompisar, kul o se alla igen, klart man längtar tillbaks till alla där nere men det e allt skönt att komma hem, Borta bra men hemma bäst !


(Nu ska jag kolla på The Exorcist !)

Ni vet att ni älskar mejh
Bella '

9 Juli

Dag 28 pà sommarlovet

Heejjsaum :)<3
Oj, va lànge sen det var jag skrev nu.. Jag àr fortfarande i Italien, àker hem pà Lòrdag. Det har hànnt sà mkt ! trodde jag skulle ta en massa bilder fast det har inte blivigt sà mànga,..Det àr sjuukt varmt nàtterna. pà dagen ocksà sàklart men det e jobbigast nàr man ska sova. EM àr slut. (fòrra veckan) Spanien vann, Grattis. Dom var vàrda det :) jag klaga fòrut pà att jag inte hade blivigt sà brun..och att jag hade 3v pà mej att bli det...men..Jag kanske har blivigt brunare.. men det kànns inte sà, ni kan se sjàlva pà bilden hàr nere, men ja det var vàll allt just nu..Saaknar alla jàtte mkt ! hare bàstast !


(har jag blivigt brunare?)

Ni vet att ni àlskar mejh
Bella '