Det tar sig.


Vårens första dag




















På språng'

Är på väg för att möta Petra, direkt efter vi är klara kommer jag att åka till jobbet, så om jag inte hör av mig från mobilen så hörs vi ikväll!

Btw, Alla ni med iPhone och intagarn.
Följ mig! Haha!
@Bellalalala


Snutt..



Whats'up?

Jallå!

Har just klivit av caloridödarn... haha min morgon kondis måste jag ju erkänna är lite så där.. 115 kcal lyckades jag bli av med... på 20 min.. haha sämst! Men det är så mycket jobbigare än vad man tror, och när jag väl försöker träna på annat sätt, som med styrkeövningar på golvet, då kommer en liten mops och stör. Så ja.. det är inte lätt!

Menmen, lite spontant sov jag över med tjejerna inatt, men gick upp redan vid halv 8 och var hemma runt 20 över. Fick höra att melker var ute för ca 2h sen, så jag satte igång att träna istället. Ska duscha nu snart, gå ut med Melker och sedan runt 12 träffa Petra för våran efterlängtade "Vår-fotografering". Det vi hoppas på nu är härlig dag så det blir några vårinspererade bilder!

Sedan väntar jobbet vid kl 16!

Någon som har lust att berätta vad de ska göra idag?


Dancing queens

Det är väl inte så konstig, att grannar blir irriterade?
Vi dansade ju bara, och sjöng, och skrek... musiken var väl lagom hög...kanske?

Aja, det plingade iallafall på dörren och vi sprang och gömde oss, fnissiga små tjejer som vi är.
Vi har hitills kollat på tv, sjungit sing star, dansat, skrikit... ätit, tränat.. spelat spel och ja.. nu ska vi snart irritera grannarna ännu mer, ett förslag var att tjuvplinga.. why not? Inte så att alla kommer snubbla och ramla i trappan osv.. iallafall jag!

Nej men en prommis blir det nog, för den friska luftens skull, bara.






Bye Bye Friends

Nu har det blivit dags att ge sig iväg, först till Itrim, och sedan till min väns tjej midddag, tänker inte svika dem! Vad är det för fest utan mig liksom? haha...

Nej men nu blev de bråttom, om jag hinner och får plats med Kameran så får den hänga med, PUSS.



Rosa naglar med blåa byxor tycker jag är supersnyggt!


Säger hej till en gammal vän!

Den här caloridödarn köpte mamma och pappa för kanske 3-4 år sen.. och ja.. sen dess har den stått och dammat i pappas rum.. Tro det eller Ej, men det lever fortfarande!
Den kan ju sälvklart inte stå i mitt rum hela tiden, det har jag tok för lite plats för.. Så får bära in den när jag känner för det, eller kanske flåsa pappa i nacken när han sitter vid datorn?



Lunch!

Sitter och snasckar på min lunch-bar just nu. Ska inte vara på Itrim igen föresn om ca 3 timmar.. så kändes lite tidigt att börja duscha och så redan nu.

När jag hade tränat klart fastnade jag inne i Centrum, på H&M denna gången. Shoppaholic som jag är kunde jag inte häjda mig riktigt.. men blev inte alls dyrt! Det är bra! haha.

Så nu innan jag duschar tänkte jag ta det lite lugnt här framför datorn! Kolla på mer kläder... haha typ.


Nästa; ITRIM


På bussen

Nu sitter jag på bussen påväg hem från länna och rusta.

Det jag fick med mig var min efterlängtade hylla, en hårfärg (så att man har hemma) schampo och ett glans hårspray som jag har haft jätte svårt att hitta! Det fanns överallt förut men sen har de börjar skära när på just den!

Så, ja allt jag vet är att jag ska träna idag, och att jag har en gruppträff vid 19. Vad händer där imellan?


Trött, javisst.

Nu börjar de snart bli dags för mig att lägga mig i sängen och ta det öite lugnt, är så sjukt trött!
Hundkursen gick bra, Melker är så snäll o duktig när vi är där och lär oss! Som vanligt var det kallt och skönt.. Vart är de lovade vårvindarna?!

Imorrn ska jag och Jonathan bort till Rusta! Jag ska köpa några hyllor att ha mina parfymer på, ska kolla om jag hittar något roligt schampo också! Det är ju Rusta.. kommer nog komma hem med en hel del oväntade saker. Imorrn kväll är det också gruppträff på Itrim. Måste hinna träna innan det också..

Skulle egentligen på tjejmiddag där på kvällen också.. men kanske tyvärr får hoppa den.. Hundvakten till på Onsdag fick förhinder så kan inte sova över, och gruppträffen slutar kl 20. Känns som det blir sån ovärd kort stund som jag kommer kunna vara där.. TRÅKIGT!

Menmen, nu ska jag nog ta och lägga mig, lovet fortsätter imorgon!


Förresten, HÄR finns en spotifylista med mina melodifestival-favoriter!


Just nu: Halv taskig bild


Nästa stund är jag omkull.

Nu sitter ja med blött hår framför datorn, Adrian har fortfarande inte kommit hem!
Ska snart torka håret, tänkte bara ta det lite lugnt först! Har inte mått så bra nu på senaste. Mådde inte alls så bra igår kväll, inatt hade jag sjukt ont i magen och nu när jag tränade hade jag sjukt ont i huvudet... vad händer?

Melker sitter och kollar på dörren... Han kanske saknar Adrian? haha.

Ikväll är det hundkurs igen också, ska bli spännande att se hur kallt de kommer bli den här gången! :D
Nej usch, inget jag ser fram emot just nu. Känner mig lite trött, även fast jag fick en hel del sömn tillslut..

Vi får se vad dagen har kvar att bjuda på!

Hur startar ni ert lov? Berätta nu!

Godmorgon!!

Morrnmorrn!

Sitter och kollar på när Adrian äter äter frukost, vi ska båda två snart dra iväg för att träna. Men på olika ställen.

Jag kommet förmodligen bli klar tidigare, så vad jag ska hitta på sen, det får vi se. Går väl hem till Adrian där Melker väntar, duschar, svarar på alla icke-godkända kommentarer.. Haha.

Hatar att göra de från mobilen, så osmodigt!

Aja, dags att göra lite nytta, har inte vart så snäll mot mig själv de senaste dagarna. Nu är de hårdtränning och att hålla sig till matprogrammet som gäller!


Uppdatering från blogg.se!!!

Ja!
Nu har de äntligen uppdaterat appen, kan man kommentera det här mobilinlägget nu? Hoppas!!


Hos Adrian

Hello. sitter hos Adrian, själv. Eller jo.. Melker är ju här förståss.
Adrian är i duschen, han ragequita på mig och gick och duscha, Så kan de gå.

Jag känner att de kan bli lite dålig stämning idag, jag är på ett hemskt humör och känner att minsta lilla grej kan liksom.. bli lite för stor..

Dessutom kan jag inte skriva på hans tangentbord...................

Workiworki

Lite halv läskig bild?


Det går jag inte på!

Innan jag gick nyss stod de att det var -2,3 grader, det tror jag knappast!

Man brukar ju frysa med skinnjacka i minusgrader... Fast iförsig så ligger ju solen på, kanske är därför?

Aja. Jag vill hursomhelst inte se skymten av några minusgrader, så bäst för er att ni försvinner under dagen!!


Uppe med tuppen!

Tidig morgon idag, börjar jobbet kl 9 istället för 11. Så inga bortförklaringar idag inte!
Fast, det gick bar att gå upp, det måste vara för att de är så ljust och fint ute. Seriöst, blev så sjukt glad när jag vaknade. VÅRKÄNSLOR!

Haha, har inte riktigt planerat hur de kommer se ut efter jobbet, vet att jag och melker ska sova över hos Adrian... jag vill så gärna klämma in ett itrim besök också....

Menmne!

Ha en super bra söndag nu!

Har du glömt?

Den lilla nörden i mig tittar fram för att påminna er alla att nu när alla 32 bidrag hart fått framträda så kan man faktiskt lyssna på ALLA bidragen igen nu på svt.se du har ända till 9/4 22:00 på dig ! haha. Men kan vara lite kul eftersom man kanske inte riktigt kommer ihåg hur alla finalbidragen lät eller så!

hehe. Jag sitter just nu och lyssnar om och om igen på Mystery! ÅH, DEAD BY APRIL! Love.... !

Nej, men.. bara ett litet tips!

JAAAAA!!!

DANNY ÄR VIDARE!
Nu kan jag sova lugnt utan gråt-panik-attacker!!!


Snart dags att klampa vidare till nästa hushåll!




Hemma för att gå.

Nu är jag hemma igen, men ska om någon timme gå igen.
När jag väl var i centrum passade jag på att köpa mig en kaledner, men köpte en ganska liten den här gången, de som är stora tar bara en massa plats och blir fula!

Så nu innan jag börjar fixa mig ska jag ta det lite lungt och skriva i allt i kalendern!
Låter bra tycker jag?

Är det någon som ska göra någor roligt ikväll då? :)
Förutom att sitta och dregla fram Danny på Tven ikväll? ;)

Vi ses om en stund!

Nu har jag slängt på mig några gamla trasor, hade bara tänkt att springa ned till centrum och göra någgra snabba ärenden, sen lär jag nog komma tillbaka hit hem och göra ingenting!


URSÄKTA?

VARFÖR SNÖAR DET NU NÄR DET ÄR VÅR?!

Vad hände?

Hej hopp!

Jaa, det blev ju inte så mycket bloggande igår inte.. Jagvet faktiskt inte vad som hände.. Jag blev klar i skolan redan vid 10:15, då åkte jag in till stan och köpte en födelsedags present till pappa. (Finns bara inne stan...) Sedan åkte jag hem och träffade på mamma och pappa i dörrn, de skulle åka och handla, så snabbt som ögat lämnade jag min väska och grabbade tag i min påse med träningskläder. Så de släppte av mig vid Itrim. När jag var klar där köpte jag mat där till mig. Påsen som jag fick med mig vägde hur mycket som helst. (det är alla shakes som väger ton!!) hade ett ärende kvar i centrum, skulle köpa en hårfärg som tydligen bara säljs på ica, men där var min färg slut, så släpade med mig den tunga påsen runt i hela centrum.. slutade med att jag kom hem med en annan färg iallafall.

När jag kom hem duchade jag av min jätte snabbt eftersom mamma ville ha med mig till centrum. Där köpte mamma lite presenter till Pappa, och lite saker till sig själv, jag fick vara smakrådet som gick bredvid..Klockan tickade på och vips så var klockan runt 17. Och så fort vi kom hem började jag med mitt hår, när de var klart satt jag vid bordet lite och kollade på när pappa öppnade sin presenter. Pratade lite i telefon med släktingar osv.

Jag gick in i vardagstummet och såg melker ligga i soffan, och de såg så skönt ut, så jag la mig bredvid. ja,.. när jag öppnade ögonen nästa gång var klockan 21:45. så jag gick ut med melker och sen gick jag faktiskt och la mig igen. haha.. ja så kan det gå!

Dansen i Torsdag var fantastisk, har längtat så otroligt mycket och det var så GRYMT roligt. Att träffa alla igen och åh! allt! Super kul!

Fram tills nu har jag städat mitt enormt stökiga rum, det som återstår att göra är att bädda nytt i sängen, damsuga och skaka bort allt hundhår. Sen måste jag till centrum, igen. Ska byta ett oar byxor som var för stora (HUR OFTA HÄNDER DET?!?!) Och lämna in en trsig väska hos skomakaren.

Ska även lägga upp lite mer kläder i bloppisen, har rotat ut lite mer nu sörru!

Fast nu känner jag hur långt det här inlägget blev.. Så ska börja avrunda, vi hörs mer alldels strax!


Skjuter upp inlägget..!

Tror nog att ni får höra lite av min kväll imorrn, kände att jag blev så enormt trött!
Så vi hörs igen imorrn, kanske tar med datorn till skolan, vet fortfarande vid vilken tid jag kommer sluta.....


GODNATT!

Just nu: väntar på bussen


Lågt batteri...

Kom hem för kanske 10 min sen och sitter nu i soffan med datorn, som jag tror är på väg att dö. 13% kvar!
Ska snart duscha, väntar bara på att Hundvakten ska komma tillbaka med hunden.. lite pinsam att komma ut från duchen liksom.. haha. Men jag vet inte alls när de kommer.. det hade redan gått när jag kom hem.. så vet inte inte när det gick, irriterande!!

Ska möta Adrian i Centrum 14:40 också.. kommer nog inte hinna, vilket suger! Jag skulle ju ha hunnit om jag inte behövde sitta här och vänta!! haha!

Nej men.. ja. Är sjukt choklad sugen.. usch!

Förresten! åh! jag blir så glad! Kolla ut, det är 5+ och snän är på väg bort. Älskade vår, kom nu! Våren är helt klart min favorit årstid. Älskar hur ljuset förändras och ja.. Det är bara så sjukt skönt! NU dör min dator om några sekunder så får tyvärr inte fortsätta på min kärleksförklaring..

MEN VI HÖRS SNART. PUSS!

BOKAT OCH KLART

NU ÄR KENT ÄNTLIGEN BOKAT OCH KLART! ÅHH ÄR SÅ SJUK GLAD! KOMMER BLI SÅ GRYMT!
19 AUGUSTI, ÅH.. LÄNGTAR!

Efter skolan ska jag gå och hämta ut biljetterna och lägga dem hemma i säkert förvar!


En hälsning från tunnelbanan

Hejhej, sitter med datorn i knät och är uppkopplad via mobilen, allt för att kunna skriva till er!

Nej men, idag tror jag att de blir en kort dag i skolan, eller ja.. jag tar för givet att jag inte har någon sista lektion då det är massor som ska göra prov då, jag har ju gjort hemtenta! Så efter idrotten vid 13 tiden tror jag nog att jag slutar, då går jag väl antingen till Itrim eller hem och duschar direkt. När Adrian slutar drar jag till honom och ja.. SEN ÄNTLIGEN ÄR DET DANS IGEN!! som jag har längtat! Ska bli så härligt att få träffa alla igen coh såklart att få komma igång med dansen! Åh!

Så, torsdagar är förövrigt världens bästa dag just nu! haha. Nej men nu börjar det kännas som om jag tar upp för mycket plats här med all min teknologi, så vi hörs väl mer i skolan. Anledningen till att jag tog med datorn var ju för att kl 10 slöååer de biljetter til KENT!!! Åh! så jag måste hänga på låset och BOKA!

haha, hoppas att de går bra!
Vi hörs snart!


Du missar väl inte Rean?

Bubbleroom har just nu en megarea med massor av fina kläder, de har sänkt priserna riktigt ordentligt faktikst!
Köpte själv en jacka förra veckan och är jätte nöjd med mitt fynd!
Klicka på bilden för att komma direkt till Rean!

Bubbleroom


Ett inlägg för kvällen

Klockan tickar på och snart är det dags att gå. (rim?!) Eller.. snart och snart.. mitt tåg går 15:34 från Farsta strand.. så jag har minst 30 min kvar att sega hemma på.. USCH. Jag hatar att gå hem för att veta att jag måste vara någonstans senare. Att åka direkt från skolan passar utmärkt, och tyävrr som kommer jag nog få vänja mig vid att sitta hemma och vänta.. Har nämligen fått ta en liten smyg titt på schemat för nästa period..och ja bland alla sena dagar så fanns det ett glapp..ah på Onsdgar alltså.. otroligt kul..nej.

Nej men jag jobbar 16-20:30 som vanligt och sedan när jag kommer hem är det sista som står på dagordningen att äta och gå ut med Melker. Längtar redan nu efter att få gå och lägga mig! haha. Nej men jag hoppas att tiden går fort ikväll och att vi har det lite roligt som man faktiskt kan ha på jobbet ibland. Det återstår att se!

Kommer förmodligen inte skriva så mycket mer innan jag åker så får passa på att önska alla en trevlig kväll!

Så hörs vi om några timmar!


Whats'up?




Man måste ju bara älska onödiga dagar..

Kämpar sig till skolan halv 9 för att komma i tid till två timmar historia. Nej, då är den läraren sjuk och vi ska ha eftermiddagens engelska lektion istället, iallafall första timmen. Andra timmen ska vi jobba med någon historiauppgift som vi fått.

Sen Har vi matte prov, typ ända anledningen till att vara här idag.. Och vanligt vis har kg håltimme efter matten och sedan engelska. Men nu när vi redan haft engelska så behöver jag ju inte stanna på håltimme och kan sluta 11:50 efter matten, det låter ju skit bra eller hur?

Kruxet är då att jag jobbar idag, kl 16. Brukar åka direkt från skolan. Men idag så är de jag kan göra att åka hem och sitta och vänta på att jag ska åka igen, eftersom att de inte finns tid till att göra något annat. Så det var den lediga eftermiddagen som jag kunde ha haft :D
Livet leker, eller nått.


And here it is!

Jag funderade som sagt på att ha en "bloppis" har har börjat lite sakta(väldigt sakta) med några få plagg, som faktiskt redan nu ligger uppe på bloppis-bloggen. Det kommer att fyllas på med mer och mer plagg och prylar inom kort, som sagt. Det gör ont att säga farväl!

Det som gäller är att ni kommenterar de inlägg med de plagg/pryl som du är intresserad av, kommentera med namn och vart du bor och såklart att du är intresserad, GLÖM INTE ATT SKRIVA E-MAILADRESSEN ! Så avgör vi där sedan hur de blir med frakt osv!

En länk till Bloppisen kommer alltid finnas i Menyn och ni får en direktlänk även HÄR i inlägget.

Hoppas att jag är till någon nytta!



Vi fick den sista biten av vintern.








Hur ser du ut i vår?

Det är ju ingen nyhet att det är pastellfärgerna som kommer ta oss med storm den här våren, men vad är snyggt då? Jag kan ha jätte svåra problem med pasteller.. Men det är faktiskt inte så knöligt att hitta ngt fint, diskret och i pastell!

Sugarhill Boutique - Sugarhill Boutique One Shoulder Dress hos Mylovebasket


HÄR hittar du klänningen.

Classified - June Skirt hos Mylovebasket

Kjolen

ASOS - ASOS BITTEN Leather Platform T Bar High Sandal hos Mylovebasket

Skorna

ASOS - ASOS Bow Back Flock Spot Cami hos Mylovebasket

Linnet

ASOS - ASOS Skinny Jeans in Neon Pink #4 hos Mylovebasket

Byxorna

Essie - Essie Pastels hos Mylovebasket

Lacket

ASOS - ASOS Leather And Suede Tucklock Satchel hos Mylovebasket

Väskan



Turbulens!

Hejhopp. Idag har jag idrottsdag hemma.
Hade tänkt att gå ut med hunden, gå till Itrim, duscha o fixa lite.

det började iallafall rätt, tog med Melker på en prommenad som blev både längre, blötare och smutsigare än vad jag hade räknat med.. så så fort vi kom hem fick han sätta sig i baljan, vilket Melker inte verkade vara på humör för. Så Precis efter shamponeringen är det Melker som tar ett språng ut ur baljan och springer som en galning runt i HELA lägenheten, blöt.

Han blev ren till slut.. och har lyckats torka upp de allra blötaste, men det är allt hår. DET ÄR HÅR ÖVERALLT.


Nobody Knows






Bloppis?

Har funderat ett tag nu om jag borde ha en bloppis..? Jag har kläder  Ö V E R A L L T.  Men det är så svårt att släppa taget om dem.. tankar så som "Men, jag kommer att behöva använda den" "men.. nej den här är så fin" "Den här kommer vara fin i sommar" och en massa andra. Men den finns det ju de där plaggen som man faktiskt aldrig använder.. Och jag behöver ju inte börja med ett bombnedslag av kläder och prylar heller för den delen..

Men den stora frågan är ju om någon där ute skulle vara intresserad? Vad tycker ni, ska jag starta en bloppis, lite sakta men säkert?

Våga kommentera och säg vad ni tycker!!


Sötnos på bussen!

Träffade på en liten plutt på bussen nyss, så söt! Kan inte vart så gammal!


Man ska ju "fånga ögonblicket"



Även fast kanske inte alla är så lämpliga!

Håltimme är väl ok..?

(Enter mellan rum mellan alla stycken vill inte funka på Bellas dator..)
Nej, inte när den är 2h lång och är inlagd på schemat, varje måndag..
Sitter med Bellas dator i knät, och Bella bredvid! Vad vi ska göra under dessa timmar vet vi inte än.. men det löser sig, Bella ska iallafall knipsa upp sitt skåp och jag.. ja jag ska inte göra någonting alls.

På engelskan ska vi kolla på film, Frankenstein. vi ska ha läst boken till förra veckan, och ha klar en Essay den här veckan.. hell no. Förra engelska boken lyckades jag fktiskt läsa, och skriva en hyffsad bra essay... Men nu, när jag inte läst många sidor alls.. vet jag inte riktgt hur det kommer gå, hoppas på det bästa!

Och som vanligt är det någon som vill djävlas med mig. Igår var det + grader, och sol, och jag var så glad att slasket var på väg att smälta bort! Och idag är det måndag, alltså hundkurs.. och ja.. som vanligt -grader. VARFÖR?! jag orkar inte frysa ihjäl varje måndag. Varför kan bara inte helgens tepratur hålla i sig? Och påtal om det så är det nog med vinter nu! Nu är det dags att iallafall börja släppa in våren! Ett plus i kanten är iallafall att det är LJUST på morgonen! åh! Då blir man på så bra humör, och pigg!

Menmen, vi hörs förmodligen senare, nu ska jag följa med Bella till matsalen och bli lite suktad!

Morgon!

Letade som en galning efter min jacka, verkade som en viss sötnos hade snott den!


MY LOVE


Godnatt mina fina!

Godnatt på er!
Om några timmar är det upp och hoppa igen för ännu en skoldag, tjoho! fast nä.

Men, som sagt, om en vecka är det lov! Så, nog ska vi kämpa oss igenom veckan som kommer nu!

Vi hörs igen imorgon, Puss och godnatt!


Någon som vill se mitt flirtface? OKEJ DÅ!


Ombyggnad

Håller på att bygga om bloggen lite, därför är det massa ändringar som skett och den är inte klar än, och just nu måste jag iväg! Så får fortsätta att pilla på bloggen senare ikväll!


Ska till Adrians Farmor nu om ett tag för att ha en canastatunering! hahaha
Vi hörs mer ikväll!

Dagens


Godmorgon!

Jo, jag har väl varit lite off de senaste dagarna, varför vet jag inte riktigt, har nog inte haft så mycket tid vid datorn.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, är ledig från jobbet och jag vet att jag ska träna. Men jag ska också vara med Adrian som inte verkar ha vaknat än... så just nu sitter jag bara och väntar.

Imorgon börjar sista veckan i skolan innan lovet, SKÖNT! fast en hel del känns det som ska in.. Får helt enkelt göra det bästa utav situationen.

Tänkte bildbomba lite med lite bider som jag tagit när jag inte har bloggat, är inte så mycket men, bättre än inget!






Det här superfina handgjorda armbandet fick jag av Anna i veckan! (Födelsedagspresent)


alltsåååå

I firefox syns min meny, men inte i explorer...?

åh,... dags att ragequita.

Godnatt.

working ?

nä...'
Förstår inte varför Menyn inte funkar längre...

ok, vad har hänt ?

Något har hänt med designen... jag orkar inte!!

men ska fixa det alldeles strax, efter melodifestivalen!


kl

klö

Måste fortsätta att tjata om denna!

Alltså jag kan inte hålla tyst, är HELT FAST för den här underbara Ryggsäcken, den har allt!
Den är stor, söt, praktiskt och funkar till det mesta, alltså ett MUST HAVE.
åh! Och nästa månad ska den bli min min min!!

ASOS - ASOS Spring Floral Backpack hos Mylovebasket
Är ni också intresserad utav snyggingen? Direktlänk hittar ni HÄR.


Hos Bella

Sitter just nu hemm hos Bella och avundas Anna och Bella som äter chips...
Börjar bli lite smått tröt.. inte bra! Imorrn har jag bestämt mig för att hinna till Itrim innan de stänger kl 1 och träna träna tränaaaa!!
Är alltid så taggad på att träna, men när jag väl är där så vill jag bara att de ska ta slut.. hahah. 
Får låna in vår träningscykel in i mitt rum och kolla på SATC medans jag tränar ;O haha..
Menmen, dags att återgå till sällskapet, ha en bra kväll!

On the road

Sitter just bu på bussen på väg hem. Men så fort jag kommer hem ska jag iväg igen.. Åh, livet som tonåring!

Men dagen idag har vart väldigt skön, var ju ledig idag, men gick ändå upp samtidigt som Adrian. Gav Melker mat och när Adrian fick till bussen tog jag och Melker en promenad. När vi kom hem Igen sa vi hejdå till Adrians föräldrar och gick och la oss. När kl var runt 11 ringde pappa och väckte mig, han skulle vara utanför om 6min, så det blev en liten rusch upp ur sängen!

Pappa hämtade mig och Melker, släppte av mig vid itrim och åkte sedan vidare hem med Melker.

När jag hade tränat klart hämtade jag ett paket på posten och gick hem, lämnade lite packning, gick ut med Melker och sedan åkte vidare för att träffa Adrian igen!

Nu är jag snart hemma, vi hörs nog mer innan jag drar igen, dock så lovar jag alltid för mycket!


Försenade tåg är min favorit!

Jag och Anna har lyckats göra klart 3 uppgifter idag, en hemtenta, en religionsuppgift och en idrotsuppgift som vi gjort tsm med 3 andra!

Efter allt pluggande skulle vi vidare till gymmet, bussen vi väntade på kom en kvart sen.. Vi fixade biljetter till passet och gick till Ica, tillbaka till gymmet, gynnade i 20 min och sedan vidare in på passet. 1h senare var Core passet slut, jag tog bussen från skanstull till siargatan, gick in på itrim, köpte mat, tog en promenad till södra station.

Väl framme på stationen möts jag av ett folkhav, såklart var det mitt tåg som precis gått, nu sitter jag här och väntar på mitt tåg som jag precis fick höra var försenat, KUL. Verkligen.

5 min kvar nu, sen får jag äntligen komma hem, packa om väskan och åka vidare till Adrian, sover över där eftersom vi firar 3år tillsammans idag!


Kl är snart 8...

Och jag har redan åkt kanske mer än halvvägs med tunnelbanan. När jag har sovmorgon.. Men vad gör man inte för att få vara ledig på en fredag?!

Ska möta Anna 7:55. Om 5 min.
Nu jävlar ska vi jobba! Och vi ska bli sp nära klara som möjligt! Hoppas att vi lyckas hålla oss vakna... Haha!

Ingen idrott idag, istället ska vi göra någon jobbig uppgift.. Det löser sig nog!

Vi hörs mer under dagen!
Puss!


Hard Life

Imorrn kommer det bli en lång dag!
Inte med att skolan håller på till halv 4 som vanligt, utan jag och Anna ska satsa och mötas i skanstull 7:55 (vi börjar 9:40....) Tanken är att vi ska plugga psykologi, stenhårt. Den ska vara inne om några veckor, men Anna åker till Thai på lördag, och blir borta i 2v. Inte najs för psykologins del..  Och eftersom vi fått möjligheten att vara lediga på fredag så MÅSTE vi göra allt vi kan för att få den någelunda klar!

Så nu är de bara march i säng osm gäller, lång lång lång dag väntar!!

Förövrigt ska jag träna, OCH JAG & ADRIAN HAR VART TILLSAMMANS I 3 ÅR IMORRN. DET SKA FIRAS!


GODNATT!

Godmorgon!

Tyvärr så är det här ett mobilinlägg.. Men jag är i skolan, Har snart haft historia i 2h, vilket om ca 20 min blir följt utav matte.

Ikväll så jobbar jag 16-20:30, inte så pepp på det men inte heller så mycket jag kan göra åt det! Money money, vilket lär behövas nu när mitt shopping beroende har utvecklats ganska stort..

Nu är det nog bäst att jag hoppar tillbaka in i diskussionen!

Vi hörs senare!!


Tisdag kväll

Hej hopp.

Nu är snart ännu en tisdag avklarad, sitter just nu med en ansiktsmask i ansiktet, så fort den är avtvättad ska jag nog hoppa ned i sängen och brodera lite! Började på min koala igår!

Dagen har bestått utav skola, träning, och grupp möte! Nu på kvällen hade jag lite alla hjärtans dags mys med min kärlek, vi tände lite ljus och spelade kort och han fick en lite rolig present utav mig. Succé!

Nu vill jag egentligen inget annat än att sova, imorrn är det en lång dag med skola och jobb, hur ska jag klara mig? haha.

Så här såg jag ut innan jag drog till gruppträffen, ny duschad och bodybutter doftande! haha..



Kväll!

 

Sitter just nu med min Itrim-chili sin carne och kollar runt lite på internet.. har lite beslutsångest.. ni kanske kommer ihåg att jag la upp en bild på en ryggsäck här på bloggen.. jag vill ju så gärna ha den, och 432kr kommer den att kosta mig.. vet inte om jag ska låna pengar av mig själv, och köpa den nu nu nu. Eller vänta lite..

Aja, blev ingen hundkurs för oss idag, Melker satt i halsen när han åt och har sedan dess inte mått så bra, han hostar och harklar sig. Hostar upp en massa slem och ja, vetrinären sa att de var bäst att vi höll oss inne, så det har vi gjort!

Imorrn väntar ännu en lång skoldag, träning och ett till gruppmöte!
Vi hörs imorrn!


Mirakel

JAG. Är för tidig, jag sitter i skolan och VÄNTAR på att lektionen ska börja, hur ofta händer det?!


Måndag!

Hejhej!

Tyvärr så är det måndag, igen. Önskar att de kunde vara långhelg! Vill bara sova och mysa i sängen!
åh, nä men jag har inte ansträngt mig så mycket alls för den här måndagen. Slappa kläder o mössa som täcker de inte så fixae håret!

Känns ändå ganska skönt! Men livet är då drygt.. Igår var de äntligen plussgrader igen, men idag har temparturen sjunkit och såklart så är det idag måndag, vilket betyder Hundkurs. ALLTID ska de vara så där äckligt kallt. Usch!

Melker är rastade och ligger och vilar, jag ska nu snabbt packa väskan och sedan springa i väg till skolan, ha en härlig dag!



Honey, I'm home!

Nu är jag äntligen tillbaka i rutan. Gårdagen var väldigt stressig, men fantastiskt rolig!
Redan vid 11 var jag och Jonte i Centrum för att handla in det sista, sedan gick vi vídare för att fixa i lokalen, Petra kom förbi och hjälpte till. När vi var någelunda klara i lokalen åkte Petra och jag hem till mig för att laga mat, baka och fixa oss. Stress, stress, stress !

Men, ja det gick bra! När kl var runt halv fem satt vi i bilden med typ hundra färdig packade väskor, väl framme i lokalen började vi fixa de sista innan gästerna skulle komma. Eller ja.. det var nog mest Petra och Jonte som fixa och stressa.. jag bakade frosting och sminkade mig... inte smart.

Är iallafall jätte nöjd över kvällen, och jätte glad över att jag har så fantastiska vänner! Tack alla ni för att ni kom och tack snälla för alla fina pressenter! Men Speciellt tack till Petra och jonte som hjälpt mig hela dagen och kvällen, ni är underbara!


Idag fick jag äntligen sova ut, ändå är jag trött som sjutton just nu. Adrian och jag låg och sov till kanske halv 12, men låg och sega i sängen ett bra tag. Tror inte vi började röra oss mot Centrum för ens vi två halv tre tiden.. Väl i centrum gick vi mest runt, jag köpte läggings och lip butter. (CHOKLAAAAAAAAAAAAD <3) Vi gick vidare hem till mig och jag började städa och slänga massa saker. Vill få plats med alla mina nya saker som jag fick igår! Kvällen spenderades hemma hos Adrian där jag fick ännu mer paket, 3 berlocker och en smyckehängare, som jag änvänder som tofs & hårtillbehör hängare! (Eftersom jag fick ett jätte jätte fint "smycketräd" av Izabella igår!!) 

När jag kom hem gick jag ut med Melker, sedan har jag bara försökt klura ut vad jag ska göra med alla mina milljoner ljus som jag lyckades samla på mig under gårdagen! haha.. HAr försig en låda FULL med ljus.. men tråkigt atta bara slänga ned dem där tycker jag... Men men!
 















(SÖÖÖÖT)

















Sent inlägg!

Hej!

Vet inte varför det här inlägget blev så sent, jag kom iallafall hem runt 23 då jag gick ut med Melker direkt.. efter det så har jag laddat upp ca 260 bilder från kvällen på Facebook, samt taggat alla.. tog sin lilla tid det där. Men nu är jag äntligen klar och kan snart sova, lång dag imorrn!

Men, jag träffade Jonte och vi gick ned för att kolla i lokalen och så, att allt stämde. Efter det gick vi mot centrum, mötte upp Charlie, Thomas, Jimi, Erik och Linus. Vi gick vidare mot O'learys i Farsta Centrum där då hela kvällen spenderades. Verkligen jätte trevligt var det! Inte ett ända öre gjorde jag av med, ändå drack jag 2 pepsi Max och kom hem 90kr rikare. Inte illa ?

aja, nu ska jag tvätta bort sminket och sedan göra min lilla mops sällskap i sängen!
Hoppas att ni har haft en underbar kväll! Imorrn vet jag inte riktigt hur uppdateringen kommer va.. är jätte jätte upptagen... GODNATT!














Nu går jag!

Nu hade jag tänkt lämna huset för några timmar, ska våga ta med mig min kamera så jag har något att visa när jag kommer hem igen! Så vi hörs då!

HA EN TREVLIG KVÄLL!



Testar!


En applåd till mig!

Blir så glad och stolt över mig själv när vågen Visar resultat!!

På 5 veckor har jag gått ned 10kg, fantastiskt!!


Fin present från min kärlek

 

Det här va den ända bilden som jag lyckades lägga upp.... Måste lösa det här problemet!!


23:09

Dagen börjat lida mot sitt slut, Melker har redan tagit plats i sängen och jag och Adrian undrar hur vi ska få plats..
Dagen har vart jätte bra, fått många grattis och kramar i skolan och ett varmt motagande hemma. Har alltså inte gjort något speciellt, bara tagit det lugnt med familjen och min kärlek, exakt som de ska vara!

Fick ett jätte jätte fint halsdand av Adrian, och en Systemkamera från mormor, mamma och pappa!
Är super nöjd och glad.

Tack så mycket alla ni som grattat mig idag!
Nu ska jag nog snart gå och lägga mig med Mopsen och Adrian, GODNATT!

Tänkte lägga upp lite bilder.. men blogg.se vägrar sammarbeta just nu.. så de kommer imorrn! LOVAR!

9 Februari

Ingen idrott för mig idag, jag sitter istället i skolan och tnkte plugga, vi får väl se hur det går..  Hitills har vi kollat på en film under reigions lektionen, och ja.. nu sitter jag här.

18 år.. Vilka möjliheter öppnas, och vilka av dem kommer jag egentligen ha nytta utav?

  • Alla mina "sparkonton" öppnas - Ingen nytta, kommer inte vilja ta pengar därifrån.
  • Får lagligt köpa Tobak - ABSOLUT ingen nytta av de. Varken röker eller snusar.BLÄ
  • Har själv ansvaret över min frånvaro/närvaro i skolan - Kommer ha nytt av.. friheten att sjukanmäla sig själv :')
  • Utelvet/nattivet finns tillgängligt - Kommer nog inte ha så stor nytta utav det.. - Om jag känner min föräldrar lätt så kommer det nog ta ett tag innan jag kommer få tillåtelsen att gå ut! (på de sättet)
  • Lagligt köpa alkohol på krogen/klubben - Kommer inte ha nytta av. Dricker inte, kan inte dricka i samband med dieten. End of discssion.
  • Lagligt att gifta mig - kommer nog inte ha nytta av det just nu!
  • Blir myndig! - Om jag kommer ha nytta av det lär väl visa sig.. när det gäller ansvar, ja. När det gäller mycket annat..., nej. Kommer forever vara mina föräldrars lilla flicka!
Haha, nej.. så farligt är det nog inte, snart kommer de väl ge med sig. Är säkert svårt att acceptera att ens lilla bäbis har blivit stor. Skulle nog också ha det problemet om jag var förälder, men det kanske bara är jag?

 


18 ÅR !!!

Äntligen 18 år idag nu då!
Tänkte fira det med att hinna skriva ett inlägg innan jag drar för en gångs skull ;)
Men mer än så här hinner jag inte! Ikväll eller under dagen får ni ett lite tjockare inlägg, så länge kan ni njuta av mina första bilder som 18 år!!






Hemma med halmen.

Kom hem från jobbet för kanske en timme sedan och har under tiden fram tills nu vart ute med hunden, städat ocg andats ut i soffan. Ska snart äta min middags-bar och läsa lite, känner att jag måste spendera mina sista timmar som 17år lite mer avslappnat.

Kommer nog ha lite Sex and City på i bakgrunden. Annars så har det vart en lugn dag i skolan och en lugn dag på jobbet, men trots det är jag faktiskt ganska trött och känner mgi fortfarande inte riktigt helt okej.. Men det är nog något som lite sömn kan ordna.

Så, ja.. nu tänkte jag gå och lägga mig, har lovat mig själv att försöka somna innan 00:00.. hhhihi!
Men vi hörs iallafall igen imorrn, på den stora dagen!

GODNATT!


Btw, just nu:

Har jag håltimme, men befinner mig som vanligt på spanskans lektion bredvid Anna.
Medans de så ambitöst jobbar sitter jag och kollar på en massa saker som jag vill beställa från internet... åh! Juste, anna säger att hon kommer få MVG i Spanska!
Sen har jag bara Engelska kvar, och sedan bär de v mot jobbet för några timmar av arbete (nehe..)
Sen när jag kommer hem kommer jag troligtvis gå ut med melker och äta. Sen kommer jag slänga mig i sängen och blunda jätte jätte hårt så det kan bli imorgon!!!! (ja, jag är typ 8 mentalt)

 


Svar på mina problem!

Jag mailade till blogg.se för att fråga vad som vr fel med min blogg, men det visade sig att det var appen som det var fel på, här nedan ser ni svaret!

 

Förresten, om ni vill kommentera, men märker att det inte fungerar, (har antagligen skrivit från mobilen då) Så kan ni skriva eran kommentar på ett annat inlägg som funkar och kanske skriva "Angående inlägget matte" Eller liknande. Snart är nog problemet fixat!

 


Matte

Fördel: jag fick 2 rätt på mitt senaste matteprov, vilket betyder godkänd! Så jag klarade provet jaaaaaa!!

Just nu är lektionen ganska boring, kan vara för att jag fastnat på ett tal.. Kan ni tänka er att jag valt TILL 2 matte kurser till nästa läsår..? Haha fast jag tycker att de är ganska kul, så de gör inget! Hår ganska bra för mig också! (tänk bort de senaste provet)

Imorrn blir jag 18!! (på tal om ingenting) yaaaaay!

 


Anna tjatar om sin alien-panna och jag skrattar.


På tunnelbanan

Blev en tidig morgon idag, men ändå gav det resultatet att tunnelbanan ännu en gång åkte iväg framför ögonen på mig... Har ingen tur med det här.. Och jävligast av allt måste nog vara de att den alltid ska åka iväg när jag kommer till perrongen, inte så diskret precis!! ;)

Haha, men ja.. Fösta timmen är 2h historieprov. Kul, nej inte så. Har bara kollat lite på alla papper, och hela historiepärmen glömde jag i skåpet... Inte så smart. Men, de går nog bra ändå!

Har inte datorn idag, men kan nog låna Annas när hon har spanska! Om inte så hörs vi senare! Jobbar 16-20:30 idag, så efter de! Haha, ha en bra onsdag!


Godnatt!

Ger upp pluggandet nu, är alldeles för trött och grinig, lite sömn och satc borde hjälpa. Vi hörs imorrn!
Godnatt mina fina.


Pluggmoode

Dags att plugga dåra, återkommer om jag överlever.

Äntligen på väg hem!

Usch vilken dag.. Och den är fortfarande inte slut! Just nu sitter jag på tunnelbanan, ansiktsbehandlingen höll på från 17:45-19:30. Iallfall för min del, mamma gick snabbare... Fast jag fick en massa skön massage, åh!

Vi har redan bokat in oss på en ny tid, men den här gången med en spa-behandling ! Spännande.

När jag kommer hem är det bara att gå ut med hunden, äta och plugga till historieprovet som är imorgon. Usch, allt jag vill är att sova, mår inte helt okej.. Vill inte bli sjuk till min födelsedag ju!!

Aja, vi hörs nog mer ikväll!
Simma lugnt!


Tisdag

Sitter i skolan just nu, fy vad segt det har varit, detsamma som igår. blä!
Jag förstår inte varför det ska vara så kallt i skolan, varje dag är det svin kallt i alla salar.. Det är så sjukt jobbit. Framför allt när man är trött och super skoltrött!!

Imorse var det ovanligt trögt att komma upp ur sängen, hade verkligen 0 motivation,.. Skulle så gärna bara vilja vara hemma. Eller iallafall inte vara i skolan. Vet inte varför egentligen, luften börjar gå ur mig, I NEED LOV!

Blä, Men fick precis tillbaka min konfliktanalys, eller iallafall en matris för hur det gick! MVG-nivåå!!! Haha, det trodde jag verkligen inte, jag som hade sådana problem med den uppsatsen.. Men fan,.. hahah sicka till och med in den försent?! :O ngt måste ha blivit fel.. hahaha

Nej men nu ska jag fortsätta med den vetenskapliga uppstasten om samma ämne, tänk om jag kunde uppnå samma mål på den, då kanske min skoltid är räddad! hahah!




Ni gör mig glad!

Jag hade en blogg svacka.. men nu är jag tillbaka och det är ni med! känns så otroligt att jag har er med mig! Men liksom.. vilka är ni alla?! Kommentera, jag vill veta! Men till saken.

Jag använde lite av mina matte egenskpaer och räknade ut att under de här 7 dagarna som jag bloggat nu (sedan svackan) har jag i genomsnitt ca 40 (avrundning) besökare per dag! fan va grymt! Statestiken blir bara högre och högre, nästa måndag ska genomsnittet vara högre! ÅH VA NI ÄR BRA!



Dansar ist

la säng planen lite åt sidan, blev lite dans istället!

(Min snyggis tröja har blivit för stor..... </3 fördel: Jag går ned i vikt. Nackdel: MIN TRÖJA ÄR FÖR STOR?!

Sängen är najs

Nu är dagen äntigen slut, imorrn väntar en ännu längre dag... men datorn hänger med till skolan, så ni lär bli uppdaterade!

Melker har slocknat och jag funderar på om det är ett bra alternativ för mig med.. mjo. Känns lite så. Men jag vill inte! Är lite smått rastlös.. haha.

Är fortfarande frusen efter 1h ute i -234567890 grader. Dumma hundkurs. Men bra är den ju. Min lilla kille går i skolan. är så stolt! nä, okej. Bevis på att de är dags för sängen..


Life is disconnecting me

Så var man hemma i värmen igen, både utomhus och i skolan är det så sjukt kallt, usch! Går typ bara att vara hemma.

Dagen började väl bra, utformade sig till att bli lite sämre.. Under dubbeltimman med Engelska kände jag mig som en total zombie, funderade på om jag kanske fick feber ett tag.. eller om det bara var mitt ledsna hurmör tillsammans övriga anledningar. Är så sjukt trött också!

Ikväll är det dags för hundkurs med Melker igen, ussschhhh frös ihjäl förra gången..... ingen lust!
Aja, nu måste jag iallafall gå ut med hunden!

Här kommer lite super dåliga bilder på mig idag, men notera att kameran suger och att de vart en jobbig dag, alltså okej att se lite ful ut!



Godmorgon!

Godmorgon!

Idag gick set förvånansvärt väldigt lätt att gå upp, kanske för att de är då soligt och fint idag!

Sitter just nu på tunnelbanan, hann inte skriva innan jag gick tyvärr...

Idag har jag tre lektioner var av en är en dubbeltimme, bajs. Orkar inte. Har också 2h håltimme!

Ikväll är de även dags för Hundkurs, hur många minus blir det ikväll?


Anledningen till att jag slutade spela wf....


Ett itrim pass, en dusch, två paket hårslingor, en middag och ännu en dusch senare.. (inkl några hundpromenader)

Nu är jag snart blond:


Dagen har gett mig en sån bra känsla i magen, hela dagen har bara vart så otroligt bra.. ändå har jar bara tränat och jobbat.. fick fin besök på jobbet!:


Vecken som kommer, kommer vara grymt fullbokad, vilket jag ändå tycekr är ganska kul.. Och veckan leder till något som kommer bli så sjukt roligt! :


På torsdag blir jag äntligen 18år!! :


Men imorrn är det skola och måndag.. känner inte dirket någon motivation för de..:


MEN SOM PLÅSTER PÅ SÅREN HAR JAG VÄRLDENS SÖTASTE MOPS!:


Nästa steg; träning

Sitter på pendeln på väg tillbaka nu, men innan jag åker hem ska jag titta in på gymmet och bränna bort lite kilon tänkte jag. Känner mig ganska taggad på att köra lite längre än vanligt!

Är också jätte sugen på att köpa lite tidningar... Hm.. Haha!

Vi hörs igen när jag kommer hem!


Hard work work!

Tänkte hinna skriva innan jag gick men så blev det inte..

Nu ska jag precis gå på pendeln, börjar jobbet kl 11. Lite spännande vad dagen idag har att bjuda på.. Haha. Efter jag slutat ska jag iallafall direkt till gymmet.

Så om vi inte hörs under dagen så hörs vi ikväll när jag är ny duschad och utmattad!

Ha en bra söndag!


DBA ♥



Btw, om ngn vill använda sig av min DBA-lista på spotify så kan ni få adressen här: Dead by April


JAG DÖR. JAG DÖÖÖÖÖR.

IHHH, DER GICK VIDAREEE!!!!!!
DEAD BY APRIL, VÄRLDENS BÄSTA, DE GICK VIDARE TILL FINAL, JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR.



Äntligen hemma igen!

Nu är jag äntligen inne i värmen igen!
Blev en lång dag inne i stan idag, och trots jag lovade mig själv att bara köpa EN sak, kom jag hem med lite mer. Farligt............ kan inte låte bli, börjar nog utveckla ett farligt beroende.. haha.

Jag önskar att jag hade hur mycket pengar som helst..tänk er att slippa den där hemska ångesten när man köpt en massa, tänk er hur jävla bra det skulle kännas att bara kunna knata in en affär och köpa allt snyggt, hur mycket du vill, att inte ens behöva kolla på prislappen.. åh! Dream life.. Men omöjligt.

Jag vet inte hur tiden lyckades flyga förbi så snabbt, vi gick runt lite över allt och vips så var klockan sex... sen 7. och ja.. nu är klockan ca halv 8 och jag är hemma. okej, jag gick ubersnabbt ut med Melker utan att ens ta av mig skorna direkt när jag kom hem.. Men iallafall!!

Det bästa köpet idag måste nog iallafall vart en vit mössa på Gina för 30kr, jag höll på att dö av köldsakdor på mina stakars öron, men sen blev de då allt varmt och skönt! haha.

Nu om en halvtimme börjar Ä N T L I G E N Melodifestivalen, åååh! Love Love Love. Kommer bli awesuuuuuuum
Okej, är lite för övertaggad.. hoppas att ni hittills har haft en bra Lördag!

Vi hörs om en stund!




Från iPhone, alltså okommenterbar...

Nu är jag färdig och påväg mot centrum!
Om vi Inte hörs under dagen så hörs vi ikväll!

Ha en underbar dag!


Lördag

Hej!

Kom precis hem ifrån en långpromenad med Melker, vet inte riktigt hur länge vi var ute 45-1h kanske. Var ganska skönt, det är ju så fint ute!

Vaknade flera gånger under morgonen men lyckad somna om, gick slutligen upp vid 10:30.

nu ska jag snart duscha och göra mig i ordning. runt 1-halv 2 ska jag möta Nanding i Centrum för att senare åka in till stan, och gå lite till! haha. Blir så glad av det här vädret! (inte snön.. men om man kollar ut så ser de bara så fint ut.. måste va solen!)

Vad ska ni göra idag? Berätta!


Jag kom försent.


Dags för en date med sängen, for real.

Nu har det blivit dags för mig och Melker att gå och lägga oss!
Melker letar sovplats redan nu och jag får nog snabba på om jag ska hinna rädda min plats från den lilla sömntutan!

Imorrn ska jag nog upp och träna, sen rör jag mig vidare mot den stora staden!
Och iiiiiiiiihhhhhhhhhhh, IMORRN BÖRJAR MELODIFESTIVALEN!!! Dead by April ska vara med, okej.. hej jag dör nu. Nej men jag är jätte glad över att de är med iår, ska bli riktigt kul att se!

Men nu säger jag och Melker godnatt!



Stakarn sover till och med på bilden.. snutt!


Middag för vissa, plugg för mig.

Just nu sitter mamma och pappa och äter, åh det luktar så gott... Längtar tills jag får börja äta igen!!
Jag får sysslesätta mig med att plugga, eller ja. försöka att plugga, kan inte garantera att jag kommer få någonting gjort!

Åh, skolaaaaaaaaaaaaaaaaaan. Jag orkar inte med den! skola, läxor, skola, läxor. eller ja.. i mitt fall en jävla massa inlämningar.. och vissa saker är ju bara så onödiga?! Haha. utbrott på skolan, men det är okej.. jag är ju tonåring!

 




Studiepass

Börjar studiepasset med att försöka få till en bra bild på mig själv, gick väl sådär. För att hänga ut mig extra mkt kan ni få alla försök... eller? Mja.. har inte bestämt mig än ;)
OKEJDÅ, NI FÅR ALLA.












Okej, jag missade

Ännu en gång åker tåget ifrån framför ögonen på mig... Bara att vänta på nästa ..


Det här med Sovmorgon...

Godmorgon!
Nu har jag precis vart ute med hunden, det blev en väldigt snabb prommis då han gjorde sitt och sedan bokstavligen sprang hem.. ska inte klaga, i det här vädret passade det även mig ganska bra!
Nu till min sovmorgon... Idag börjar jag 10:10. Trots det var jag uppe 5:30 imorse.. varför? Mamma börja skrika om ngt med Melker så ja gick upp och hjälpte henne. Han såg nämligen lite konstig ut i ena ögat igår, han kunde inte ha de helt öppet och de verkade vara väldigt irriterade. Till och från kliade han i det annars var de halvt öppet och han blinkade väldigt mkt.

Just nu tycker jag att ögat ser bra ut igen, imorse tog v lite bomull och tvättade bort lite ögongegga, tror också att de var de som hade fastnat inne i ögat igår..
aja, nu ska jag göra mig ordning för dagen, tuben går 09:29/39. Hinner nog!
Vi hörs nog igen under dagen!


Tatuering?

Jag och Petra pratar lite om tatueringar, hon ska nämligen göra en ganska snart. Kom ihåg att jag pratade med mina föräldrar om tatueringar och så, så länge jag inte tänkte göra den på ett ställe där man lätt kan ångra den så verkade det som att  de gick med på det.

Jag har haft lite svårigheter med motiv bara.. Jag är helt bestämd för att jag ska ha min allra första tatuering på handleden, så har det alltid vart. Skuldra har också vart ett alternativ, men för min del känns handleden som en bra start. Någon som har ngt förslag på vad som kan vara fint ?

Fast inte ifylld!

23:17

Då var dagen slut!
Även fast jag bara haft en lektion känns det som jag gjort en hel del idag! Gick som sagt upp 8, somnade inte om... Åkte till Eriksdalshallen vid halv 12. Körde mördarpassat (Hoppas på att kunna komma upp ur sängen imorrn..) När jag skulle hem var det såklart en massa förseningar, tåget vände dessutom i Hökarängen.. Skyndade mig hem och duschade. Sen runt 14 träffade jag Petra i Centrum. Vi kollade på allt och ingenting, men vi båda fick väl med oss lite krimskrams hem!

Vi begav oss iallafall hem till mig, här har vi inte gjort så mycket.. Petra lockade mitt hår.. vi lekte lite med Melker och pratade massa. Har iallafall haft jätte roligt idag, känns jätte bra!
Och imorrn blev det ju en oväntad sovmorgon till! Åh, om ändå livet alltid kunde vara så här bra?

Men.. Nackdelen är väl 2½ h psykologi i slutet av dagen, dessutom måste jag och Anna jobba STENHÅRT. Ser inte fram emot det... Men det är imorrn! Idag är det fortfarande Torsdag och det jag har framför mig nu är lite data och sängen!
Hoppas att ni haft en lika härlig dag som jag!

 



De flesta av bilderna (Alla de  bra) Är tagna av Petra!

NEW DARLINGS

ntligen har jag köpt ett par SNYGGA skor! Hahah, nej men det känns så bra. Flera kvällar har jag suttit framför massa datorn och kollat på massa skor som jag känt att "men.. de där har ju ganska bred klack.. de kan jag ju köpa? Fast.. nä.. jag passar nog inte i dem.. nej.. skiter i dem" Och samma sak gäller i affärer.. Men inte idag!

Torsdag hittills

(ngt har hänt och alla inlägg som kommer från min mobil går inte att kommentera)

Sitter på tunnelbanan hem nu, mördarpasset är äntligen slut! Känner att de redan värker lite i musklerna...

Nu ska ja hem iallafall, duscha och sedan träffa Petra!

Fick veta att jag inte har någon religion imorrn, så sovmorgon igen! Åh!


Sovmorgon..

Jag är lite dålig på det där med Sovmorgon.. Vaknade vid 8 av att hunden yla, så gick ut en sväng med honom. Nu en timme senare har jag fortfarande inte lagt mig igen, fastnade istället vid datorn.

Håller fortfarande på med lite ändringar på bloggen, snaaart kanske jag är nöjd! hur som helst så har jag bara en lektion idag pga att en lärare som vi har de andra två lektionerna är borta idag. Den super värda lektionen är Idrott.. så det är bara att slänga på sig idrottskläderna, åka dit, försöka överleva mördarpasset som vi blivit lovade och sedan åka hem... Om jag kan gå dvs.

Det lär ni märka iallfall! haha.
Får se vad jag hittar på fram tills att det är dags att gå, tunnelbanan går 11:19..


Sötnos

Ett fint bemötande när man ska lägga sig i sängen!


23:04

Sitter och gäspar framför datorn, har vart en lång dag idag, men imorrn har jag sovmorgon! så det är okej att vara vaken nu!

när jag kom hem från jobbet städade jag äntligen rummet och skrivbordet, så skööönt att jag äntligen kan sitta här nu igen. Få se hur länge de håller den här gången.. Annars har jag suttit och kämpat med bloggen. Är inte helt nöjd, finns lite till som ska fixas, sen är jag nog klar!

Just nu sitter jag och kollar runt på lite hemsidor, finns så mycket som jag vill ha.. ååh!
Haha, sitter på e.l.f och kollar lite, som vanligt. Har beställt alldeles för mycket där i från så nu får jag sansa mig.. men jag vill så gärna.. haha! Nej men de senaste månaderna har det vart lite väl mycket.. Just nu är allt jag vill ha ngt för mina tråkiga ögonbryn.. men allt är Out of stock, såklart!

Får kolla vidare, men måste lova mig själv att inte köpa något!

ELLER?!

Haha, nu är den tillbaka, så nu kan ni fortsätta att skriva hur mycket ni vill!!

Slut på kommentarer? :(

När bloggen äntligen ser någelunda okej ut... då börjar kommentarsrutan att bråka!
Den är ju borta?! ahhaa...................

Det är ju bara lite kläder! Och en mops..


Pendeln tar mig hem

Det blev en kort dag på jobbet, började 16 och gick 18. De frågade ifall jag ville gå tidigare. I vanliga fall brukar jag säga nej, men idag kändes de verkligen helt rätt. Inte så bra för den ekonomisk biten men väldigt bra för pluggdelen OCH för mitt rum. Nu kan jag äntligen ägna lite tid åt allt som behövs göra, åh så skönt!

Vill försöka bocka av så mycket som möjligt i skolan, men usch! Känns bara som om vi får mer och mer. Alla lite yngre läsare, BÖRJA INTE I 2AN PÅ GYMNASIET!! Va skit smarta och duktiga istället, så kanske ni får hoppa över den årskursen ;) haha, nej men, det är vad man gör det till!


Pluggisar, åter igen.

På Onsdagar är Engelskagruppen uppdelad, hälften hälften.
sååå... jag ska jobba på egenhand, har alltså slutat. Slutade efter matten, 11:50.

Men jag, ja jag sitter kvar här, främst för att vara med mina fina vänner, sen för att jobbar. Känns så ovärt att åka hem, kan lika gärna sitta kvar och göra lite nytta (ibland).

Så, medans jag bråkar i bloggen ska jag och Anna försöka plugga psykologi. vi har ett "expertarbete att göra".
Usch, alltid denna jävla Psykologi haha!

Förövrigt har jag inte lust att jobba idag.. vill bara.. jag vet inte. AH! jag vet inte vad jag vill göra, städa mitt rum och få ordning. ja..Ordning. jag vill få ordning på allt!!


Livet som caloridödare

Frukost och lunch!

Vad blir det till middag?

 


Mornings...<3

Finns väl Inge bättre än mornar..?
Klockan skrällar igång vid 06:15, snoozar till 7-7:10 märker att de är alldeles för sent men är för trött för att bry sig. Ut med hunden i kylan, kommer in för lite egentid, märker hur mkt klockan är och blir stressad.

Ja, det slutar med att man använder den tid man har för att göra sig i ordning så gott de går, ibland får klädfronten lida, andra gånger sminket eller håret. Idag var det sminket som klarade sig.

Klockan har hunnit blivit ännu mer, packar väskan, på med jacka och skor. Försöker springa men inser att de är för halt, med min väska på 1000kg ramlar jag hur lätt som helst. Intalar mig själv att ja, jag hinner med tunnelbanan. Det är först när man kommer ned på perrongen, ser dörrarna stängas och tubjäveln åker iväg man inser hur mycket man hatar dessa mornar bara att vänta 8min då.


Dags att säga hejdå

NU ÄR BLOGGEN UNDER RENOVERING!
Nu ska ännu en förändring ske!
Säg hejdå till den gamla desigen!