Plugg !

Okej.. nu börjar läxorna rulla in.. jag är nog inte riktigt säker på vad vi har.. Men vet ändå att jag har mycket att göra. Håller just nu på att skriva ihop grupparbetet om Sveriges statsskick. Ska väl ta i tu och läsa ett engelska häfte när jag är klar. Eller så sätter jag väl bara igång wow..!

Känns ändå skönt att vi har kommit igång nu, hatar att fastna i den där sega väntan. Att jag skrev de här nu kommer jag nog att ångra om några månader när allt är för jävla jobbigt... Menmen !

Stannade kvar i skolan ett tag efter jag slutade idag.. vet inte riktigt varför, partade med några och fick sällskap till tunnelbanan. Träffade på Emmeli och hennes mamma som var o shoppade loss i centrum, var med de ett tag tills Adrian kom. Vi gick runt lite och köpte ett par skor till honom. Såå, inga mer trasiga skor !

Nu ska jag fortsätt med mitt mini-plugg!Måndag

Ska snart dra iväg till skolan, bussen går 10:47.. hoppas jag.
Har fortfarande inte läst häftet som skulle vara läst till idag.. Good girl.

Men, efter olyckan i fredags då jag råkade låsa in min nycklar i skåpet.. har jag nu köpt ett lås som inte ens har nycklar, perfekt för mig !

och just nu ser jag att de SPÖregnar ute... MEN KUL DÅ.
Att gå till skolan blev precis en dödsfälla...

Nu är de snart dax att dra, ansiktet är lagt och kläderna är på.
ska bara packa ihop grejerna, sen drar jag.


Otroligt onödigt inlägg.. jag vet !

Jag ♥ Dig

Torsdag

Hej, är trött trött tröött, så orkar inte skriva ngt..(a)
Oj aj!

Hous..!

Håller på och städar och rensar i mitt rum, mest bland kläder. Och ja.. jag vet att de kanske är lite sent.. men.. På sätt och vis bra.. för om jag inte blir klar kan jag inte sova eftersom de ligget massa saker i sängen.. Så, en liten självpeppning bara där!

För just nu är jag sjukt trött och har så otroligt ont i ryggen. Så, ska kanske skriva mer om dagen senare, annars jag gör det imorgon. Nu ska jag fortsätta att städa och rensa !


Pussiis!


Tisdag

Då är de snart dags att lägga sig för att gå upp igen.
Svenskan blev halvt inställd..Vår lärare var sjuk tror jag.. så vi gjorde ett snabbt test på 5 min sen fick vi gå.

Gjorde Matilda sällskap en liten stund i skanstull innan jag åkte vidare hem till Farsta och mötte Adrian. Vi gick hem till mig, lagade mat och kollade på film.

Jag har nog problem med att hantera pengar, bara för att jag vet att jag har.. köper o köprer jag bara massa små skit hela tiden. Alla bäckar små. Snart finns de inga pengar kvar alls.. Och då är de väl jag som lär gråta.

På tal om att slösa pengar, imorrn är de äntligen dags för den inplanerde shoppingdagen efter skolan. Om nu allt gått rätt och nya pengar har rullat in på kontot. Har sett massa som jag tänkt köpa.. men nu är jag inte riktigt säker på om jag kommer ihåg vad allt var... vilket på sätt&vis är bra!

Kom på att jag har ett häfte att läsa.. men det orkar jag faktiskt inte göra just nu.. Sparar den till tunnelbane resorna!

Nu.. så ska jag nog.. inte göra så mycket mer..

Så, puss och godnatt !


Skolan

Nu är snart hela skoldagen slut, bara en lektion kvar - Svenska.
Dagen har vart okej, inte alls jobbig. vi har ju ändå inte kommit igång sååå mycket än.

Men, nu börjar jag snart.
Skriver mer ikväll.

Puss!

M för måndag

(tillfällig, lat och... ja tillfällig header! )

Första "riktiga" skoldagen avklarad, måste säga att jag har presterat väldigt mycket idag !

Första lektionen började klockan 12. Vi pratade om betygskriterierna i engelska, fick sluta tio minuter tidigare. spelade pingis i 20 min, 13:10 började nästa lektion som skulle vara 2 h lång. Lärarn gav oss ett häfte, sa att hon mådde dåligt och vi fick sluta efter att ha varit i salen i en kvart !

Det var min extremt jobbiga skoldag.

Åkte iallafall in till medborgarplatsen med Sofia och Amanda efteråt, de köpte massa block, pärmar o pennor till skolan, vi åt lite och skildes därefter vid gullmars.  Jag kände ingen anledning alls att åka hem.. så jag åkte till farsta och gick runt lite där, träffade tillslut på Nanding och hennes mamma. Vi handlade lite och bar hem lite paket.
Jag och Nanding tog en cykel tur till vivo och sen hem.

såå.. Under kvällen har jag mest dansat runt oc känt mig allmänt glad !

Gud vilket tråkigt inlägg..x)
men så får de va !

Nu har jag extremt ont i magen.. så jag tänker kolla på film o äta choklad !

Puss !Blogga ?

Sååååååå, efter ett ganska långt uppehåll... Ska jag börja blogga igen ?