15 Augusti

Dag 65 på sommarlovet

Heejsan alla människor !

Var på grönan me Nanding igår, om vi vill se bilderna därifrån så kan ni hitta dom på Bilddagboken.se Sök bara på Egoow o tryck på 14 i almernackan :).

Men idag så fyller älskling 19 år !!

Grattis Joe Jonas ! :)<33


13 August

Dag 63 sommarlovet


Heejsan alla glada
!

Ung 08 vecka ! hahah det har vart jätte kul. ni som inte vart där borde gå dit ! verkligen. Jag har träffat massor av människor som jag känner o vissa som jag inte sett på länge, jätte kul :) o så finns det massor att göra ! Idag måla jag ett par skor t.ex.. o så får man massa gratis saker o så :) Imorrn ska jag till Grönan. Igen. hahahah Sista veckan måste man ju göra det bästa av ! hahah men om jag orkar så skriver jag mer imorrn :) Hare bästast

Ni vet att ni älskar mejh

Bella '

12 Augusit

Dag 62 på sommarlovet


Heejsan !


Om ungefär en timme ska jag träffa några kompisar i Farsta Centrum. Vi ska träffa ngra andra vid Gullmars.  Vi ska till Ung08, vad annars?. Vi ska möta en kompis där också, sen vet jag att många många många jag känner kommer va där. Det ska bli kul. Lite ändring i schemat blir dte också. Det kanske blir Grönan imorrn. Vi får se, vi får se. Nu har jag lite små tråkigt o kollar på tv..Disney Channel. hahhaa. Aja. Ha det bästast

Ni vet att ni älskar mejh

Bella '

Hairspray

Åh, Den här filmen är underbar ! Mycket sång och dans. Filmen utspelar sig för ganska länge sen. Mycket hårspray var största modet. Tracy som är lite rund älskar att dansa och favorit programmet är såklart Corny Collins Show. En sång o dans show som börjar kl 16.00 varje dag. Dom coolaste ungdommarna från skolan är med o dansar. En av dom är Snyggingen Link som Tracy är jätte kär i. Tyvär är han redan i armarna av den elaka Amber vars mamma är stations chef och äger programmet. En dag får Tracy höra att man kan gå och söka en plats. Hennes mamma är helt emot men hennes pappa låter henne gå. Hon blir helt sågad av Ambers mamma. Ingen Plats till Tracy. Och eftersom hon skolkat från första lektionen får hon kvarsittning,..vikket inte var så dumt hon får träffa Seaweed som är mörkhyad. Hon kommer på att hon har sett honom dansa på Corny Collins show's "Negroday" I Kvartsittnings rummet är det fullt ös o alla dansar när plösligt Link öppnar dörren o ser Tracy dansa. Han säger att om Corny fick se henne dansa sådär skulle hon säkert få en plats i showen. Han säger även en gullig rad som får Tracy att smälta..Tracy får en plats o allt går som en dans vikket Amber o hennes mamma inte gillar o försöker nu göra allt för att Tracy inte ska vara med i showen..

Den här filmen är så fin tycker jag..Och otroligt bra. Det finns en sån fin kärlek i den här filmen... man vill nästan gråta. Vänta bara tills ni får se vem som spelar Link ! Några ledtrådar: Zack ......,  High school Musical, så snygg !
hahah ni vet nog ;)<3http://www.collider.com/uploads/imageGallery/Hairspray/hairspray_movie_poster.jpg


Ni vet att ni älskar mejh
Bella '

A bugs life

Hahahah A bugs life. Jag ÄLSKAR den här filmen. jag vet att det är en barn film men den är så rolig ! jag kollade på den varje dag när jag var liten. Det handlar om en Myra som heter Flipp. Han försöker göra allt för att hjälpa till men allt han gör blir fel. När han en dag råkar ha ner hela mat samlingen till gräshopporna i vattnet belutar myrrådet att dom ska skicka ut Flipp till storsdtaden. Enligt Flipps egna idé ska han hämta hjälp. Några större kryp som kan hjälpa dom att slåss mot gräshopperna. Efter en lång resa i storstaden hittar Flipp ett par cirkusartister som han tror är krigare. han tar me dom till stacken. O nu börjar det hända saker...Hur ska det gå för att par cirkusartiser ? o vad händer om den galna cirkusdirektören kommer ?..

Som jag sa. jag älskar den här filmen !

http://images.amazon.com/images/P/B00004R999.01._SCLZZZZZZZ_.jpg
Ni vet att ni älskar mjeh

Bella '

10 orsaker att hata dig

10 orskaer att hata dig är en high school film. Jag vet inte riktigt vem huvudpersonen är x) men Det är en kille som heter Cameron som börjar i en ny skola. Hon får snabbt en kompis som heter Willam. Han blir också kär i en tjej som heter Bianca. Men han var inte den ända. Skolans rikaste kille är också det, Joey. Problemet är att Biancas pappa är stenhård när det gäller killar och dejting. Hon får bara gå ut och träffa killar om hennes Storasyster gör det. Vikket är helt omöjlligt eftersom ingen gillar henne. Så Cameron som gör allt för att få Bianca får Joey att Betala en kille att gå ut med hennes syster. Men det gick inte precis som dom tänkt sig...iaf inte i början..;)


Jätte rolig o bra film. jag gillar den verkligen !


http://www.discshop.se/shop/img/omslag/front_normal/4/27834.jpg

Ni vet att ni älskar mejh

Bella '

9 Augusti

Dag 59 på sommarlovet

Heej folket !

Som vanligt var det längesen jag skrev..har bara inte haft lust att skriva.. Nästa vecka är det fullt upp !
Mitt schema :
Måndag - tror inget är bestämt
Tisdag - Ung 08 startar !
Onsdag - Ung 08 elr Grönan
Torsdag - Grönan elr Ung 08
Fredag - Ung 08
Lördag - ung 08/The voice (Lyssnar nt ens på The voice :S)
Söndag - Hem till kompis o gratta henne eftersom hon fyller år på lördag.

Måndag - Skolstart kl 17.00
Visst låter det lite weard..? Vi ska visst starta terminen med en "SkolstartsFest" 17:00 - 20:00.
På skolanshemsida (http://www.kvickenstorpsskolan.stockholm.se/) står det att man ska ta me sig en termoss kaffe och en filt att sitta på...kul fest..-.- men man vet aldrig.

hahah ska snart skriva om filmerna som jag lovat...hahah men Hare bästast !

Ni vet att ni älskar mejh

Bella '

6 Augusti

Dag 56 på sommarlovet


Heejsan :)<3

Oj vilken lång dag det har vart idag. Gick upp ganska tidigt för att vi skulla åka till Kolmården. det var verkligen jätte fint o många gosiga djur.. jag berättar mer sen, är jätte trött

Hare bästast


Ni vet att ni älskar mejh
Bella '

Weeho

Heejsan !
Jag har bästa grejjen åt er ! Om ni klickar på den här länken  http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=827 och blir medlemmar så kan ni sammla poäng som ni sen får presentkort på kicks för, HELT GRAAATIS :D om ni inte har lust me det så kan ni ju bara klicka o bli medlemmar för att hjälpa mej.. (a)

Hare bästast

Ni vet att ni älskar mejh
Bella '

5 Augusti

Dag 55 på sommarlovet


Hejjsaun :)<3

Tiden går snabbt..Snart börjar skolan igen.. Bra elr dåligt ? Roligt elr Tråkigt ? Vad tycker ni ? Jag tycker det ska bli kul :) Få träffa alla igen o så..

Igår skrev jag inge mer.. var ju på Heron City o spelade Bowling me mina föreldrar..har aldrig gått så bra för mig ngn gång tror jag.. vi spelade 3 serier o alla vann en var.. men det var väldrigt jämt i alla. Vi köpte också ett Playstatoin 2, Spelade hela kvällen igår. Spelade ett spel som heter Spyro..Det är en liten lila Drake :) Har spelat det jätte mycket när jag var liten på Playstation 1..Hade alla spel o ja.. det var mitt favorit spel :) men det Spyro spel jag köpte igår är så jobbigt så man måste pausa o gå ut o andas.. verkligen ett spel där man inte får en lungn stund som är helt olikt dom spyro spel jag spelat förut.

Som jag sa så kommer inläggen om alla filmer snart, ska snart ut i regnet men kanske hinner skriva om ngn film först.
Hare Bästast :)<3

Ni vet att ni älskar mejh

Bella '


4 Augusti

Dag 54 på sommarlovet

Heejjsan!
åhh, jag har gjort så mycket men ändå så lite..jag har kollat på en massa filmer som jag ska skriva om o så men nu ska jag faktist gå ut.. så det blev bara lite grann..men ska skrva lite mer senare..Ska till Heron city ikväll...men när jag komme hem ska jag försöka :)

Hare bästast

Ni vet att ni älskar mejh

Bella '

The Incredible HULK

The Incredible Hulk. Filmen jag såg på Bio i Torsdags. Den var faktist bra. Jag trodde inte den skulle va det..jag gillar inte Hulken så mycket,.men den var både rolig o spännande.
Dethandlar om en kille, han har flytt till Brasilien för att inte militeren ska hitta honom. Han måste hålla sig lungn. Om hans puls går över 200 så blir han..Hulken. Han gör allt för att hitta ett motgift. När han väll hittar det är det mycket han måste göra för att få tag i det och använda det på rätt sett. Han får hjälp av en tjej. Men det blir inte lättare av att henes pappa är efter honom.


2 Augusti

Dag 52 på sommarlovet

Heejsaun :)<3

Ååh, nu har jag verkligen inte skrivit på jätte länge..men från 21/7-28/7 har jag inte vart hemma, så där har jag en anledning..men resten av veckan nu har jag nog ingen jätte bra förklaring til...Men mellan 21/7 och 28/7 har jag haft det så bra så det går inte att få det bättre...jag har vart i mitt andra hem, Strandhem. Jag älskar verkligen det stället..över hela mitt hjärta. Att åka därifrån är hemskt. Jag ser inte det stället som ett kollo så mycket. Jag trvis där. När man komme hem känner man sig inte som hemma. Det låter kanske jätte fånigt, men det är sant. Ledarna och praktikanterna där är helt underbara liksom dom andra barnen. Förra året var igentligen sista året för mig där eftersom jag blir för gammal för det. Men efter några mail fram o tillbaka fick jag åka tillbaks dit i år. Och det ångrar jag verkligen inte. Och jag är så glad över att jag kanske nästa år ska få praktisera där. Det är min dröm. Jag älskar det stället..Fan ! va häärligt ! ( jag ska lägga in lite bilder sen kanske..men absolut inte alla..det är mer än 300st )
Så..Dagen efter jag kom hem..i Tisadags alltså gick jag, pappa o min kompis Nanding och spelade Minigolf. Hahaha Nanding hade aldrig spelat i hela sitt liv..Hon ägde nästan sönder oss. Men hon vann inte..det gjorde pappa..sen kom jag tror jag...Aja..Efter det tog vi ett snabbt kvällsdopp sen for vi hem. I Onsdags hämtade vi vår nya bil..sen var jag med Nanding i centrum ett tag, tills vi gick hem till henne. Inget mer den dagen. På Torsdagen var jag o pappa ute lite på förmiddagen, sen på kvällen stack vi till Heron City och åt o kollade på Bio. Vi såg Hulken. Berättar mer om filmen i ett annat inlägg. I går var jag, pappa o Nanding  på flaten o badade. O gud va mycket getingar ! Jag klarade mig utan ett stick..men Min kompis fick ett. Idag..ja just nu sitter jag här o skriver..Snart kanske Nanding ringer upp mig..har ringt henne ett par gånger..typ 2. Men hon jobbar..Ikväll ska hon sova här..Vi ska kolla på skräckfilm o massa andra :P hahah Ska bli kuligt. Men Hare bästast !

Ni vet att ni älskar mejh


Bella '