22:33

Headern är bara tillfällig !

Alla showerna gick väl överraskande bra, dagen har vart ganska seg annars, mycket väntan.. mer än vanligt.
Allt har förändrats så mycket.. usch.

Antar att jag bör lägga mig nu snart.. om bara några timmar ska jag upp igen, 5½ timme. Great !
Har för mig att planet till Barca går ca 8.. så, SMSA !

heh.. känner redan att jag börjar sakna typ alla..Får skärpa mig, det är ju bara fyra-fem dagar!
När jag kom hem vara förresten alla mina saker nedpackat o klart.. så lite orolig övet att jag inte har med allt.. Äsch, ska ju inte åka ut till ingenstans, finns väl affärer vafan :D

Ha det bäst, kommer nog inte palla lägga ned energi på att leta efter internet o datorer.. Så, troligtvis hörs vi när jag kommer hem, puss på er !10:01

jag är trööööööööööööööött !
Vaknar jättetidigt på helgmornar.. men lyckas somna om som tur är.

Idag är de väl bara bra, Första showen börjar vid 11, känner mig ganska klar. Ska bara äta.. så tänkte fixa till en ny header under den övriga tiden.

6 timmars dans idag.. inte dåligt, sen är det bara att springa hem och packa.

Nu ska jag äta, skriver mer ikväll, förhoppningsvis..


Önska mig lycka till !Genrep


22 Maj

Åh, har så mycket att göra på nästan ingen tid alls !

Genrepet i morse gick iallafall bra, super svettigt med skit kul ! Jag kände mig inte tillräckligt förberädd när de var vår tur, så jag kom efter ganska ofta, men vad gör de, genrep är ju genrep, inte de allra viktigaste !
Utan det är ju imorgon ! Kollade allt med showerna idag också så det blir rätt, och vi är med i 4 av 5 shower.

Har äntligen städat klart mitt rum, fått de kläder som jag ska ha med mig till Barca tvättade och det mesta är ju inköpt. Som jag sagt tidigare tänker jag inte ha med mig mycket alls, utan låta de tomma utrymmet i väskan gå åt de jag köper där nere, massa massa maaaassaa kläder ! Gaaaaaaaaah !

Förövrigt så skiner solen idag, U N D E R B A R T ! Äntligen Sommar !

Slänger in något Ego pix och såklart ett litet filmklipp från Genrepet !Videon kommer i ett eget inlägg !


Puss !

Fredag

Åååhh !
Äntligen slut på skolan ! Halvt iallafall.. har ett prov kvar som blev fram flyttat.. men inget annt jobbig o stressigt att tänka på !

Barca om bara 3 dagar, helt otroligt vad snabbt det har gått ! Börjar ändå bli lite förvirrad. Ska ha inte ha med mig ngt alls nästan, tänkt fylla väskan med sånt som jag köper där, så sjukt svårt att bestämma sig för vad man ska ha med sig, och om man har allt man behöver !

Imorrn är det genrep för dansen, känns som om jag har glömt bort halva.. På söndag har vi hela 5 shower.. fler än valigt alltså. Kommer vara helt slut ! Men ÅH så kul !


19 Maj

Usch vilken dag.. stress stress och stress. Plus en massa huvudvärk !
Skolan är en ända röra.. käns inte bra alls.. Ger upp med det som är kvar nu.

Projektet är kaos och vill bara komma bort. Men, de går inte.

5 dagar kvar.
Naatti !

Nu börjar det väl bli dags att lägga sig.. har inte gjort ngt av de jag skulle göra ikväll..Great !
Ska se om jag kan hitta någon kräm som kan göra mig lite brunare.. sen ska jag somna till berättar rösten av mina drömmars stad !


Känner mig helt lost.. hah :)


Kiiwiii !

Hööh, Kiwi paus !


17 maj

Stress, strerss, stress !

Känns som om det är miljoner saker som måste göras just nu, ändå har jag inte börjat med något. Jag orkar seriöst inte.. Men måste väl förr eller senare. Inte bara alla läxor utan även showen närmar sig, inte alls långt kvar nu.

Får inte så mycket skrivet heller, lika bra o sluta !
Jag är så gullig !

16 maj

Jaaaaa, jag vet. Jag har vart död.
Men grejen är de att jag inte pallar sätta på min dator längre.. använder den knappt. Är inte hemma så mycket, är också så lat som om jag behöver internet på ngt sätt använder jag mig bara av min Ipod. Har försökt att hitta sätt att skriva här i bloggen från den, men det har inte velat funka. Ska se om jag kan bättra mig, annars får de väl helt enkelt vara.

Snart är det Ä N T L I G E N dags för sommarlov. Som jag längtat! De senaste veckorna har skolan vart så jobbig så det finns inte. Veckan som fäljer innehåller två prov för min del, eventuellt tre.. Om vi lyckas komma igång med Hinduismen så pass mycket så jag kan skriva provet på de vi lärt oss. När resten av klassen skriver det ligger jag o steker i Barcas sooool ! SÅ SKÖÖÖÖÖÖÖÖÖNT.

Åker alltså dit 24/5 - 28/5. Och när jag kommer tillbaka är betygen satta och det är bara massa skoj som gäller, Klassresor, shower och baler. Underbart !

Har även 5 showers dansuppvisnig den 23, Mycket som händer den här månaden !

Just nu är det 6 min kvar på verkningstiden för färgen jag har i skallen. Blev ingen spec färg den här gången.. Fick den av petra i Torsdag. Jag vet inte ens vilket resultat den ger.. Det jag tror är antingen jätte jätte lite ljusre eller ingen skillnad alls. Kan inte ha en färg bara stående hemma.. får panik! Måste Måste MÅSTE färga !
Den här gången blir det 6:de elle 7:de gången i år jag färgar. Jag vet inte om det är mycket eller lite för mig. Vet inte om siffrorna stämmer heller, vet bara att om de inte stämmer så är de mer. För minst 6 gånger vet jag säkert !

Och jag bara babblar på ! hoohohhoho

Puss så länge !