26 April

Hejhej :)

Ska snart dra till Farsta IP, Sötnosen Filip har hemma match så jag tänkte gå dit och hejja på honom :)
Sen får vi se vad jag hittar på..Om någon vill ses en snabbis så är det bara att smsa :)

Måste städa lite här hemma också..och packa lite till imorrn också (a) Älmsta i 3 dagar..härligt ? :)

Så..nästa vecka blir detr ju inte så mycket skola alls..
-Älmsta Mån,tis och Ons
-Frilufsdag Tors
- 1maj LEDIG Fre

hii, härligt ju :)

Men nu ska jag fixa lite och sen dra, Pussar :)<3

22 April

Hejhej :)

Ska snart dra till Praoen, Bussen går 47. Eftersom bakhjulet på cyckeln är helt fuckat så får det bli lillan bussen igen.

Måste dra till Kvicken en stund idag också..Måste lämna mobilen till Filip och prata lite med Anders...åh, orkar inte (a)

Nu måste jag visst starta om datorn..:S SKriver senare :)

Pussar <33

20 April

Hejsan :)

Har nyss tvättat håret snabbt, ska fläta det snart :)

Adrian och Nanding gick för ungefär en halvtimme sen, vi har sjungt singstar ! Elr, jag och Nanding har :)
Innan Nanding kom satt jag o Adrian o försökte borsta Bingo och Bamsää..INTE KUL !

Jag lovar, Marsvinen är helt galna..Och på tal om marsvin.. Praoen idag gick skit bra..När jag o Oskar för första gången fick tömma alla burar HELT själva så rymmde såklart Damp (kanin) Och två så marsvin..så vi fick kräla lite på golvet :) Mysigt va ?

Annars gick det jätte bra, Johan kom på besök ! Han fick hjälpa mig med en massa saker, men tyvär så fick han en kattlåda i skallen..(aa) Vi hade inte så jätte mycket att göra idag tycker jag..Menmen.

Och..jag blev Helogon ! :D *glad,glad,glad*

19 April

Hejsan!

Nu är Första prao veckan är över, imorrn börjar nästa. Vill nästan inte börja skolan igen sen, tycker att det här är så jävla kul. Trivs så sjuukt bra på min Praoplats !

Ser att jag inte berättat något om min prao alls :O Jag är iaf på Djurmagasinet, börjar 09.00 och slutar 16.00. Börjar alltid med att ge alla djur ny mat och nytt vatten, sen får man nya uppgifter efter hand, gör allt från att bygga ihop burar till att inventera varor. Sjuuukt kul ! och när det abolut inte finns något att göra är det bara att sätta sig med ett litet djur i knät och gosa lite. Men jag är inte själv där, praoar tillsammans med Oskar. Vi har det så kul tillsammas på det där stället, skrattar verkligen hela tiden :) Efter Praoen och på Luncherna möter vi alltd Anton och Arvid. Ibland möter vi också Petra, Jossan, Emmeli och Natha B. Personalen där är också sjuuukt underbara, åh ! Älskar det stället. Gratis godis också ;) Hundgodis, jävligt gott (a)

Nu i helgen har jag vart med Natha, sov hos henne så vi bjöd över Johan och Martin och lagade Potatisgratäng och Lövbiff. När vi ätit kollade vi på "made" och väntade på att Filip skulle komma, och när han äntligen kom drog vi ner till rampen. Där träffade vi Arvid, Anton, Adrian coh Alexi. Bara efter en liten stund drog vi alla ner till hörnan för att tjockis Filip skulle äta. Oskar kom också dit efter en stund. När vi var klara drog vi tillbaks till rampen för att spela lite fotboll. Men ju senare det blev desto kallare blev det..så alla tio drog hem till Johan och Martin för att kolla film ! :D MysMys..FÖRUTOM att en viss Alexi störde HELA tiden xD men men, lite kul var dte faktist. Sen vid 22.30 kom Rikardh förbi också :) Först med en strålande Entré genom att ramla in i rummet..sen försvann han i en kvart..:S Lite innan 23 kom också Maria och Ronja, Fullt hus. Men vid 23:40 drog jag, natha och Adrian. Filip stack någon gång tidigare också..

Aja, jag och natha gick iaf hem, vi hade det mys på golvet och pratade. Golvet blev också min säng. Efter val faktiskt..ville inte ligga brevid natha eftersom att hon är lite små sjuk (aa)

När vi vaknade drog vi till centrum o åt frukost, donken. jätte bra frukost..(aa) Eftersom natha inte vart i centrum på 2 veckor så var vi inne i nästan alla affärer i hela centrum och hann tillochmed upptäcka att två killar följde efter oss, dom var ju såååååååååååååå diskreta också..-.- Sen drog vi vidare hem till johan och Martin. Där var redan Oskar, Arvid och Antron, men där var vi bara en liten stund. Vi gick ner mot rampen och träffade Adrian. sen var vi där hela dan.

Under kvällen har jag kollat klart på HELA OC !! Och min Mobil har vart Avstängd så förlåt för att jag inte har svarat på sms...(a)
Har också skapat en ny blogg som jag och Martin har tillsammans, kolla gärna in den med !
www.bellaomartins.blogg.se

Så nu ska jag fortsätta fixa lite på den, har det bra så länge, Pussar <3

15 April

Hejs :)
Det blev inge inlägg igår, kollade på DH direkt när jag kom hem och sen orkade ja bara inte...

Men, Fick äntligen äta Lunch på Hästhagsskolan idag :') Bevisade för Oskar och Arvid att maten där äger allt :)
Efter Praon hände inte så mycket alls..satt o glodde i typ 1½ timme innan jag träffade på Lina och Emmeli..Emmeli köpte lite grejer sen satte vi oss i en trappa o pratade :) Sen kom Adrian o 2 andra.

Under kvällen har jag bakat lite bröd..6st. De blev helt okej.

Känner mig lite konstig...."/

puss..

13 April

Hejhej :)

Nu ska jag snart i väg till Mormor och Morfar. Dom kom ju inte hit till Påsk som de brukar så jag och mamma åker dit idag och hälsar Glad Påsk. Ni kan ju alltid Smsa :D

Vi får se när jag kommer hem om jag kanske kan smita ut en liten stund..Hoppas på det bästa :)

VI hörs senare, Pussar.

...

Pallar inte mer nu, Finns på sms <3

Kallt..

Hejhej..

Sitter och fryser som vanligt. Usch på att det ska vara kallt "/ Kom in för kanske 35 minuter sen. Har vart med Natha, Filip, Johan. Martin, Anton, Fredrik och Oskar vid skönstaholm och spelat lite fotboll :) Men det slutade med att alla kastade vatten på varandra (a)

Känner mig lite konstig :S Känner mig både ledsen, sur och glad. Men men :) Vi skyller på vädret ! :D

Pussar.

05:10

Kanske dax att lägga sig ? Är inte särskilt trött men..finns inget kvar att göra uppe..

Godnatt <3

Imorrn blir det at träffa Lina Älsklingen <3

Älskling..

Det är och kommer föralltid att vara din låt...
Du är det bästa som hänt mig, jag saknar dig.


You're my Reason

En liten ändring blev det väll ändå...
hej, jag behöver gråta...

Perfekta låten, älskvärd.


Jag saknar dig..

Klar

Nu är jag klar..nöjd vet jag inte om jag blev.. Den kanske blev lite tråkig men så får det var nu (a)
Kaaaaaaaaaanske fixar om den sen..men inte just nu. Pussar på er :)

PÅSK !

Hejhej :)

Glad påsk på er :)
Hoppas ni får en bra påsk, själv ska jag se om jag kan fixa lite ändringar på bloggen..Och som vanligt försöka bli mer aktiv..

Vi får se hur det blir, spännande !

Många påsk kramar till er !

Läs!

Tjoho :)
jag tycker att alla ska Klicka här och Läsa Nikitas Blogg. Sjukt underbar :)<3

5 April

Hejsan :)

Igår kunde jag inte skriva något eftersom jag drog iväg till Danstävlingen i Brännkyrkahallen ganska tidigt. Men vägen dit gjorde jag och min mamma mer komplicerad än vad den var..På en timma hade vi åkt 4 bussar och en tunnelbana. Men men, Melina min kusin var jätte duktig. Hon kom till Semi Final.

Haha,Vissa dansare såg så jävla roliga ut. ojh..Tror jag träffade på nästan hela Let's dance också :P haha :)

På vägen hem köpte vi Pizza och sen chillade vi bara. Jag och Alessandro nördade ett spel hela kvällen.. Dte var ungefär det.

Och nu för ungefär 15 minuter sen åkte de hem till Örebro. Tror att jag och Mamma ska till Centrum och Handla lite kläder nu..Naajs :)

Vill också säga trevlig resa till Nathalie som åkte till Turkiet i går och Till petra som åkte till Eypten idag :)<3

Pusar <33

3 April

Hejsan..:)
23 mars tror jag att det var sist jag skrev..Ett ganska långt tag., Men som jag alltid säger när jag tappat bloggen. "jag ska bli bättre, jag lovar" Och nu tänker jag prova igen. Men har faktiskt haft en jävla massa att göra nu..många läxor och prov. Pluss att vi har ställt fram klockan en timme också, så vart helt slut på kvällarna.

Nu är våren nog äntligen här, som jag har längtat ! ÅH ! så jävla skönt..ÄLSKA våren :')
Dagen har vart urskön ! Började 10.40 med Spanska, vilket vi bara lekte på. Lunch och sen Rast ute i det sköna vädret ! Vi hoppade lite långhopprep och det var riktigt kul ! Alla är så glada och pigga nu, härligt att se ! Men dte är väll nog bara för att det är lov nu.. Sen hade vi en skit härlig Svenska lektion. Vi fick tillbaka våra svenska prov (VG !) och sen gick vi ut och satte oss i solen. Pratade om allt möljligt med våran lärare och körde att par lekar. Jätte skönt :) Sen var dte bara Hemkunskap där vi bakade bröd :)

Efter skolan drog jag och Oskar (som var snäll och väntade i 1 timme på mig (a) ) till Centrum. Vi gick och Snacka lite med Folket på vår PRAO-plats. Sen gick vi runt lite i Centrum och hjälpte min mamma att handla (aa)

Måste snart börja städa..Ska iväg och kolla på en dans-tävling imorrn. Min Kusin ska nämligen vara med, så vi ska dit o kolla sen ska nog alla hit. Så fullt ös imorrn alltså :)

Fick upp den härliga tanken att det inte är någon skola för mig på 3 veckor nu..Först Påsklovet och sen PRAO i 2 veckor..Inga prov, och inga läxor på 3 hela veckor :') Men så fort jag kommer tillbaks har jaf HK-prov.."/ Är så nervös inför det provet,..åh "/

Aja..nu kanske jag snart ska iväg o möta sandra..
Pussar <3