Kväll

Nu ligger jag ÄNTLIGEN i sängen efter all träning, möten, klippning, måltider, duschar och hundprommisar.
Åh, känslan när alla muskler slappnar av!

Nej men, träningen gick bra, körde på som vanligt. Trodde de skulle vara lite jobbigt eftersom jag inte vart där på en vecka då jag har vart förkyld. Men, det gick bra, körde till och med lite extra.

Efter träningen vägde jag mig inför gruppträffen, 8 kilo har jag gått ned! Kvittot man får av vågen visar alla möjliga siffror som står för allt möjligt. Den visa tillexempel att jag har förlorat 7 kilo fett sedan jag började där, inte alls så pjåkigt va?

Hade en timme att döda innan gruppträffen så jag tog en sväng in i centrum, köpte ett cera (igen..), hämtade ut min efterskickade personlighetspsykologibok och ja, lite spontant sådär bestämde jag mig för att gå och klippa mig. Så det gjorde jag. Eftersom jag är så sjukt dålig på att gå och klippa mig blir mitt hår så slitet (inkl plattnig, färgning och föning m.m.) Och det resulterar ju då att jag de måste ta en bit för att få bort allt slitet....:( Men jag ser väl ut som vanligt,..

Gruppträffen var väl rolig, lite som att vara i skolan faktiskt. Vi gjorde lite gruppövningar, berättade om varandra osv. kul!

Just nu känns det som om jag redan har skrivit för mycket.. så får väl avsluta med ett Godnatt!
Vi hörs imorrn hoppas jag!
PUSS.


31 Januari, och här är jag.

Hej, ko
mmer ni ihåg mig?
Klandrar er inte om svaret är nej. Men min ursäkt är helt enkelt att jag har haft tok för mycket för mig, vilket jag fortfarande har, sitter knappt vid datorn när jag är hemma och i skolan har jag inte tid. Men kort sagt kan man väl säga att jag tagit en liten paus, välbehövd. Nu kan jag kanske försöka att köra på som vanligt. Kommer troligtvis vara ganska segt i början men kommer nog bli bättre och bättre med tiden, framför allt nu när det snaaaaart är vår! ska inte vara för framfusig kanske... haha!

Såå.. vad händer i mitt liv just nu?
  • Sista terminen, andra året på gymnasiet = Kill me. Har så sjukt mkt, HELA TIDEN. Det tar aldrig slut. Och som vanligt vill jag bara ha lov, lov, lov.
  • Hunden växer och kräver kärlek och uppmärksamhet. (och pengar...)
  • Går på Itrims viktminskningsprogram. Har i 3½ vecka bara ätit ersättningar och ska göra de i 11½ vecka till. De första tre sopporna åt jag bara Soppa, gröt och shake (itrims egna produkter) Och nu i Lördags började jag med period 2 då jag äter ersättningar med mer kalorier. så som Andra shakes, bars coh "hot meal". MYCKET BÄTTRE än sopporna som jag vart så sjukt trött på.
  • Gått ned 8-9 kilo
  • Tränar 3-4 ggr i veckan.
  • Jobbar och försöka hänga med i vardagen.

Jaa, pretttty much it. Just nu sitter jag i skolan, samhälle B börjar nu, vi ska skriva en vetenskaplig uppsats, japppp så kul är skolan. Nej men slut på klagandet.

om 1 vecka och 2 fyller jag 18, jiippii! Haha.

 Lever!


1 vecka

-5
Kämpa på.