23 mars

Heejsan allihopa :)
eller ska jag säga Godmorgon ? Klockan är just nu 04:16...och nej, jag har inte lagt mig än och kommer inte att göra det heller. Det är ingen mening :P

Skola idag då, börjar om ca 4 timmar :) Idrott..-.- orkar inte (a) men men bara att bita ihop. Tror att jag ska träna med mamma imorrn kväll.. orkar inte det heller..men gör det för hennes skull :)

Nu ska jag fortsätta att lyssnar på musik..och kanske spela lite mobil spel (a)


Pusssssar !

22 mars

Hejhej :)

Blev inget inlägg igår, orkade inte.."/ Men spendeasde det mesta av dagen i centrum igår. Var med Nanding först. sen träffade vi Hanna och Jill. Vi bråkade lite med ett par banomater..(a) sen drog Jill iaf och jag, Nanding ocg Hanna gick runt lite. När Hanna stack drog vi hem till Nanding en liten stund innan vi gick ner och träffade Adrian.

Jag, Nanding och Adrian satt utanför hennes hus o gjorde inget spec, Alfred och Olle kom förbi en stund. trevligt :) Sen när alla drog gick jag och Adrian runt lite..

Det var väll själva dagen :) Robinson på tv också..skit sääääääääääääääääääämst :O var sjukt mycket bättre förut.. men men.

Nu ska jag snart åka in till Ringen med Mamma, vi ska handla lite till mormor och morfar och sen åka till dem, Morfar har nämligen fyllt år ! 85 tror jag :) grattis grattis! Så blir nog lite tårta och så :)

Skriver kanske när jag kommer hem, pussar <3

20 Mars

Hejhej :)

nu börjar klockan bli mycket..den är redan 02:47  hm, börjar faktist bli lute trött :)

Men dagen idag jar vart helt okej.. Kom till skolan vid 10:30 men skippade första lektionen..orkade bara inte satt och pluggade med natha inför Svenska provet ist..Åt ingen lunch heller..men sen hade jag iaf en trevlig rast med Adrian, Nanding och Lina S :) Sen kom ju det hemska Svenska provet, Ordklasser.. Gick sådär..hoppas på att bli minst Godkännd ! Sen hade jag den sista och längsta lektionen.. Hemkunskap. Har märkt att om man fattar vad det är hon snackar om så går tiden fakttist ganska snabbt :) såå efter hon snackat i typ 70 år fick vi börja laga mat :) Biffstroganoff.. Min blev faktist god :) men Riset råkade bli liiiite cp..men gott :)

När dagen äntligen var slut 16.05 drog jag, Alfred, Emmeli och ngn liten figur till Centrum. När vu hade vart där ett tag träffade vi på Adrian och Bilbo som vi var med resten av tiden :)  Gullungar allihopa <3 Förutom när man blir intvingad på äckliga Lidl..uuuuch !

Fick min kollo lapp tbx också..Blev Björkbacken musik kollo..mitt andra hands val  (:
Fick många överaskningar den här kvällen, Älsklingen adrian som satt i min trappuppgång o väntade på att jag skulle komma ut mitt i natten.."/ älskar dig mest <3 Och Bilbo som nog bara ville komma in ;)

Det var väll allt just nu, Puss på er <3

18 mars

Hejsan :)

Dagen har vart ganska okej faktist,,är just nu väldigt trött och måste plugga... Så har inte så mycket tid till att skriva.

Grey's på tv nu också! Hur ska man hinna me allt ?

17 mars

Hejsan hejsan :)

Har vart en ganska skön dag idag, Började 09.25 + pappa körde mig till skolan! soft, soft, soft !
Merzi på matten och NO, alltid lika kul :) Dans på idrotten,,skit kul ! :D Sen skippade jag och petra Bild lektionen..Jag hjälpte pretra lite o sen satt vi o snackade med Merzi i ljushallen :))

Musik sista lektionen, Cesar va sjuk så vi hade Gubben...jag var kvar så länge man fick (a) Men lyssnade när killarna spelade lite musik., lät jätte bra :)

Efter en vääääldigt lång tid kom jag och Lina S äntligen hem till mig. Vi har under kvällen tränat på våran dansuppgift i idrotten. vi har kommit ganska långt och det ska fan bli bra ! :D

Just nu kollar jag lite på tv :) "Den rätta för Rosing" Och snart börjar äntligen DH ! :)


Btw, igår hade jag o Adrian vart tsm 1 månad :)<3





15 mars

Tjoho :)

Tänk om snön bara kunde försvinna snart..fan vilken lycka !

Idag har jag vart med Filip hela dagen :) Vi träffades ungefär vid tolv. Sen har bara gått runt och haft kul i centrum :) haha. Efter ca 3h träffade vi Annika också. Då fick hon föja med oss på våran vandring i centrum. Efter ett tag Träffade vi även på Sandra och hennes kompis My. När Annika stack kom Natha också :) Vi fortsatte att gå runt o skrika..sen kom Adrian :)<3
hm. ja.. Vi satt o skratta :) haha. men sen gick jag o träffade mamma vid Friskis, vi tränade ett medel pass o sen hem.

Det var min lilla söndag :) vad har ni gjort ?

Imorrn ska vi ha simprov.. åh jag har ingen lust för det.."/ men men.. Vi skippar visst musiken imorrn men vet inte om vi slutar efter simningen...

Ska möta Sandra 07.25 imorrn bitti, sen tar vi tunnelbanan tsm me Filfip till natha. Sen går vi alla tillsammans till skolan som en stor familj,..xD

Filip :) ( Kungen ;) )


Jag och Filip gillar BR :D

Film :)

Nu ska jag nog lägga mig i sängen och kolla på film :)

"låt den rätte komma in" får dte bli :)
Pussar <3

14 Mars

Heejsan !

Förlåt för att jhag inte skrivit på ett tag..har bara inte orkat..vart så jävla trött..men nu tror jag att jag är i gång igen :)

Idag har jag vart med Adrian, vi har kollat på film och haft det mys :) Efter filmen gick vi till Centrum en stund. Där träffade vi en massa roliga människor :) Sen gick vi till mig igen..

Melodifestivals Finalen är ju avgjord nu :) Grattis till Malena Ernman med låten La voix !

Under tävlingens gång har jag haft många favoriter men med min valiga tur går det aldrig bra för dem..(a) Men Enligt mig tycker jag nog Att Sarah kunde fått gå vidare..Medans mamma satt hela morgonen och sa att hon trodde att Malena skulle vinna..och som vanligt hade hon rätt.

Malena Ernman - La Voix vidare till Eurovision i Ryssland, Moskva.


9 mars

1 månad sen jag fyllde år då :)

Den underbara dagen började med att jag missade bussen.. Men vår första lektion var Idrott och äntligen så hade vi dans ! Eller mest Teori men iaf !kommer bli så jääävla najs ! Skulle ha haft Engelska prov i dag men så blev det inte.. Ska visst göra det på Torsdag.. Det är väll iofs bra :)

Hade matte plussaprov idag också..ingen aning om hur det gick..tror att det inte gick så bra.."/
Efter att ha stått o typ busat i korridoren med massa folk gick jag och Adrian hem till mig. Vet inte riktit vad vi gjorde men jag ahde iaf kul xD

När han gick vis 20 kom Lina hit :) Hon Hade med sig massa skivor. Vi skulle välja två låtar som passade in i det perfekta tempot til dans uppgiften vi fått. Det blev Bosson - I believe och Bossan - One in a million.
Suuuuper ! :D

Imorrn ska jag nog till Lina hela kvällen o öva :)

Nu ska jag kanske kolla på film elr ngt..Börjar 09.25 imorrn..SOFT! Carro kommer ! :DDD

Vi hörs !<3

8 mars

Hejsan alla.
Förlåt för dålig uppdatering.. Men har bara inte orkat.

Men ja'a..vad har hänt.

I torsdags höll jag och några andra från kvicken, hökis och Gubbis i en Elevrådkonferans. Det var helt okej. Det var några föreläsningar sen körde vi lite lekar och så.

I fredags Ringde Magnus J mig vid 20 över 9 tror jag.. och sa att jag skulle komma till skolan 10.15. Och jag hade sovmorgon till 10:40.. Så jag var tvungen att ta bussen som gick ca kvart i 10. Blev lite strssigt men jag klarade det. Väl faramme i skolan stog jag och några andra i kafeterian och hade skoltröjnings provning. Hag själv är inte helt nöjd med märket som röstades fram..ville hellre ha det andra men det är helt okej. Hade Hemkunskap sista lektionen..Gick faktsit skit bra. Men vet inte om jag kommer orka lyssna på läraren så mycket mer..hon pratar i 2 timme av 2½..

I går var jag i skolan lite.. Följde med en kompis som skulle göra klart ett arbete. hahah. Det började bra men sen började vi bara bråka xDD På skoj dåra..men iaf.
sen var jag med Adrian :)<33 Vi gick runt lite o snacka.


Nu ska jag snart i väg till mormor och morfar..så vi hörs senare :)

Pussar <33

4 Mars

Hallojh!

Vet inte riktgt vad jag ska skriva om dagen..har inte hänt något jätte speciellt.. några få saker kanske men tänker inte skriva om dem här.

Efter skolan drog jag till Dansen, vi hade riktigt kul ! Körde med steppbrädor idag. Vi ska ha med det i dansen igen..OCh jag o två andra tjejer har fått ett solo ! omg ! jag vågar inte xD

Nu börjar snart Grey's anatomy ! fyfan va bra dte är :) helt underbaart !

så vi hörs kanske sen, Pussar !

3 mars

Hejhej :)

Som varje Tisdag hade vi sovmorgon i morse..SKÖNT. Fick sällskap till skolan av Kevin och Nanding, det brukar vara kul och så men idag var alla mest tysta..:S

Skoldagen var väll rätt okej. Blev så glad på NO:n, det är så skönt när man äntligen fattar vad man håller på med :) Det är inte alltid så lätt.. Kemi är något av det svåraste i NO:n tycker jag..Men som tur är jobbar vi ju med Fusik nu :)

Efter skolan var jag me Adrian :) Vi gick på en promenad o runt lite i centrum :) mys!

Under kvällen har jag inte gjort mycket alls..Kollat på tv  :)
Och nu börjar äntligen Desperate housewives ! Älska älska !

Så nu ska jag iväg och kolla på det :)

Pussar <3

2 Mars

Alååah :)

Första dagen i skolan efter lovet då. Kul att träffa alla igen :)

Och som Varje äckliga måndag hade vi idrott första lektion..Typ blod bad.. hahah..nej men det var många osm gjorde illa sig :S men men.

Och fick äntligen Träffa Adrian igen :)<33 Saknat honom som F A N !

Fick tillbaks Matte provet också..inte lika roligt...(a) 14/25..-.-  G+ Men annars var Matte lektionen riktigt kul xD Satt brevid Kristian..som lite senare fick flytta eftersom vi störde för mycket...Inte så ovanligt :P NO är bara för tråkigt iallafall..fyfan. Men jag o Lina hade lite mobilkul :)

Efter skolan drog jag och Natha till Centrum. Alltid lika härligt att vara med henne, och som vanligt hade vi sjuukt mycket att snacka om. Tänk var mycket som hann förändras på en vecka bara...

Resten av kvällen var lugn..har pluggat lite till Engelska provet som vi har på torsdag och mest snackat i telefon.

Kanske hörs lite senare :)

Pussar <3

Nästa dag sitter du framför din sefa dator...

Hejsan ! 

Hann inte skriva ngt mer..Men jag och mamma gick till Centrum för att "shoppa" åt henne..
Alltså inget till mig...-.-

Sen drog vi till Friskis och svettis och tränade...Gick sådär, var så GRYMT trött :S

Under kvällen har jag flätat mitt hår (får vara berädd på lockar imorrn..) och mest kollat på TV.
"Herren på täppan" SJUUUKT program alltså :S fan..Folk jag massa konstiga saker för pengar.. som tex att häfta fast pappaer på kroppen utan kläder :) 

Nu sitter jag bara och väntar på att Adrian ska komma hem..Äntligen !

Skola imorrn också...kul kul..

Pussar <33

Måste skölja !

Godmorgon !

nu har jar lite bråttom ser jag..måste skölja ut färgen ur mitt hår..men skriver så fort jag är tbx ! :D


Pussar !<33

Godnatt :)

Jaha, då var det väll dags att gå och lägga sig..:)

Puss och Godnatt ! :D<3

Fanta o jordnötter...

Jaha..så var den här dagen slut :)

Melodifestivalen som i vanligafall är ngt av det bästa som finns kan slänga sig i väggen...Sugiga artister som gick vidare..-.- fast..varför skylle på Programmet när jag borde skylla på svenska folket...VAFAN ÄR DET ME ER ?!

aja..sitter just nu me ett glas av (godaste) Fanta och jordnötter,..ni får ha en fortsatt trevlig kväll..jag kan göra det lite trevlugare för er med lite musik ? :)<3
 
            

Kvällens lyckopiller...xD


Pussar :)<333