Måndag

Första dagen på den riktiga lov-veckan!

Är så sjukt trött så.. allt jag tänker skriva är: Dagen började med bowling och slutade med kortspel!
Om ni har tur så berättar jag allt imorrn, puss!

Ä N T L I G E N

LOV !!!!

Torsdag

Hej vänner.

Stort problem. Jag är förhoppningsvis förkyld... Har sen igår känt mig tjock i halsen och nu har jag även liiite ont.
Varje gång jag jag får ont i halsen blir jag liv rädd och tror de är eller kan bli halsfluss.

Jag dör om jag får det igen. Pluss att mamma och pappa inte kommer åka till Florens om jag får det... ÄSQJIDWPHCI FHQIO.

Jag vet att jag ville vara sjuk, men då var de en förkylning jag var ute efter.
Jag hopppas vdrkligen.. HOPPAS. att det bara är en förkylning.

HOPPAS MED MIG!

Måndag

Helou guys!

Sitter i skolan och har kommunikation. Vi har fått en uppgift där vi ska förbereda oss med att skriva ett slags tal, som vi sen propagera mot en annan person som har ett likande ämne. Likt en debatt. Så jag fick idag veta att jag ska ha min presentation måndagen efter lovet, vilket både är bra och dåligt. (Den andra gruppen har nu på fredag).

Helgen har väl vart ganska asm. I lördags tränade jag arslet av mig, var helt slut efter... så jag gick hem och duscha, gjorde mig i ordning och mötte upp Adrian. Vi åkte hem till Fredrik där vi inte gjorde så mkt, jag pluggade med Adrians hjälp och Fredrik spelade ett grymt maffia spel! Jag och Adrian drog hem till mig, vi åt, kollade på film och hade det mys!

Igår så jobbade jag inte, vilket var ganska skönt. Jag och mamma mötte uppp Adrian i Centrum, vi måkte in till stan och mötte upp några släktingar till mig. Vi gick och såg musikalen Hair på statsteatern. Måste säga att den musikalen var... väldigt.. väldigt annorlunda. Bra och annorlunda! Tråkigt nog så har jag inte sett filmen, så hade lite svårt att förstå men även det gick bra. Får ta och se filmen! Efter teatern hade vi bokat bord på Restaurangen Barcelona. en tapas"bar" Vi åt en massa gott och tog efter det en promenad till medborgarplatsen. Där skildes vi åt. Jag och Adrian åkte hem till honom och kollade på Fenomen och sen kanske en timme efter programets slut så åkte jag hem.

Det var min helg, och den här veckan hoppas jag på ska gå snabbt, snabbt, snabbt! För nästa vecka är det
Ä N T L I G E N LOV !!!!! Wiiiihooo!

haha, glad tjej, men nu är det dags att återgå till arbetet!
Puss så länge friends!
JUST NU:Usch fy!

Såg precis hur ful min header är och jag skäms lite, jävla fjortisfasoner!
Men faktiskt. haha... blir aldrig nöjd ?!

Ska kolla igenom om jag hittar några av mina gamla headers!
(De blir för stora ifall man tar full storlek, så ni får klicka!)
Det var de som jag hittade... hahaha fyfaan...

Puss så länge !

Skolan

Ibland har man tur.

Tänkte inte gå till första lektionen (italienska), men gick upp ur sängen och lyckades faktiskt komma i tid!
Vi skulle ha läxförhör men, det är tydligen uppskjutet, SKÖNT. Fast nä.

Så,  nu är det väl dags att plugga vidrae, tut tut!

Just nu:

Trött och sliten, tack skolan!

Oj oj oj...Hahahah.....
kollade igenom bloggen lite och hittade ett inlägg där jag skrev att jag skulle börja ängna mer tid åt skolan... Har ju gått väldigt bra...eller?

Gud, tycker verkligen illa om mig själv i de här lägena.. Skolan måste ju gå först.. men jag kan inte. Dras alltid åt andra saker/personer som jag finner mer viktiga eller kanske bara intressanta ?
Jag vet inte... men skolan är inget jag tycker om just nu, vilket är ganska jobbigt eftesom jag alltid älskat skolan.. och det kanske är just det, att det är SKOLAN som jag älskat... Gud vad jag saknar den.

7 April

Hey Friends...

Sitter just nu i skolan med min dator och...borde plugga men hittar ingen motivation just nu.
Är så trött på skolan, usch. Känner ingen glädje utav att komma hit alla, och inte är det någon som frågar efter mig heller så, vad spelar det för roll?

Nu är det snart bara en skolvecka kvar tills det är lov, vilket är både jobbig och skönt. Den jobbiga delen är väl mest att alla lärare vill ha sitt "moment" klart innan påsk, därför har vi hur mycket som helst att lämna in. Den sköna delen behöver jag väl inte ens förklara? Åh vad jag älskar lov!

Min piercing gör fortfarande ont, för er som ville veta. Den har slutat blöda men för att vara extra äcklig kan jag väl säga att den varar lite :)))

David kom nyss och gjorde mig sällskap, han sitter och spelat idiotspelet på min iphone, han kom inte så långt ;)'
Menmen, min nästa lektion börjar 12:10 och så fort den slutar så draaar jag här i från. Tja.. du kan ju kalla mig skolkarn.

Love.