Och detta är ett inlägg om idag:

06:15 ringde klockan imorse, men låg kvar till halv, mmmmm... jag och Melker.
haha, men ja.. normalt att gå upp vid denna tid på en lördag? nä. Idag är det nämligen dags för Högskoleprovet. Egentligen borde jag inte vara nervös, eftersom det här provet inte alls är avgörande, gör det bara för att få ett hum om hur det går till och för att lära känna provet. Men ändå! från 8:20 till 16:20 håller det på. Jag som älskar prov... haha. Men jag har ju gett mig in på det här frivilligt såååå...

Menmen, om allt går bra så ska jag iallafall ikväll gå med Nanding och "fira" Earth Hour på den där gratiskonserten som alltid hålls! Danny ska uppträda...!! haha.

Nejmen...En lång dag väntar, hoppas på det bästa. Har kollat lite på gamla prov och alltså.. det är SVÅRT! kul att få till 0 poöng liksom.. haha!

Vi får hoppas att det går vägen, vad ska alla ni fina göra idag? snälla, berätta!!

Nu ska jag gå och göra mig i ordning, önska mig lycka till!



Är det helg eller? äsch, detta var igår:

Boggade faktiskt från mobilen igår, men de inlägget verkade visst inte kommit fram.. Men igår så hade jag en väldigt skön dag!

Tog en väldigt tidig tunnelbana så att jag skulle kunna passa på att gå av en station tidigare (Gullmars) och gå ned till skanstull, vilket jag också gjorde. 8:30 hade vi då psykologi dä vi lyssnade på ännu ett par spännande redovisningar. Jobbade lite själva på våra kompliteringar. Efter psykologin hade vi Mentorstid och sen var faktiskt skoldagen slut för min del

Så jag åkte hem, gick ut med Melker, bytte kläder och bagav mig mot centrum, kollade lite snabbt i några affärer, minishoppade lite och gick sedan vidare till Itrim, och ÄNTLIGEN så var jag tillbaka i cirkeln, som jag längtat efter att få träna, och de kändes att de var ett tag sen, var lite små jobbigt! Men vågade ändå inte ta ut för fullt med tatueringen.. anledningen till att jag inte vart där alls.. men öööh, LÄK DÅÅ!
Bestämde mig för att inte bry mig så mycket, det har ju trots allt snart gått 2v.

När jag kom hem så duschade ocg städade jag innan jag fortsatte vidare mot jobbet, jobbade 16-20:30. Hade det faktikst ganska stressigt igår, kanske var tröttare än vad jag trodde? Menmen, pappa mötte mig påvägen hem med Melker, han är så fin! Melker alltså.. haha! pratade lite med mamma som hade vart på konferens i en dag, sov borta från torsdag till fredag osv.


Hemma, kall och frusen!

Runt halv 4 var vi hemma igen, jag och Melker. Kalla, blöta, smutsiga och håriga.
11:30 mötte vi Jonte utan för huset och började gå, vi gick mot högdalen och kom till rågsved, där efter fortsatte vi mot hagsätra och sedan via bandhagen till Älvsjö, därifrån lyckades vi ta oss till Fruängen som vi sedan åkte tunnelbana hem ifrån. Så en 4h dag som innehöll 3h promenad.

Det gick bra alltihopa förutom att det blåste super kallt och regnade/haglade som sjutton! Sååå...ja, kan säga att det var ett misstag att duscha och göra sig fin i håret imorse, för nu ser jag lik förbannat ut som ett troll - igen.

Men ja, det var iallafall min lediga dag, om 2h ungefär ska jag som vanligt möta Fredrik och vi ska vidare mot dansen! Och idag tänker jag vara med, med kläder. haha. tatueringen läker alldels för segt för mitt tålamod.... VILL TRÄNA. dör. Tvingar ju fan ut mig själv på 3h promenader?!

Både jag och Melker kommer iallafall sova som två små stockar inatt, skulle inet förvåna mig om Melker har tjuvstartat redan nu, ska kolla !!

Japp... hahah:


Godmorgon!

Godmorgon!
06:30 var jag uppe idag på min lediga dag, åh! Måste bara älska att ha blivit en piggis och ha hund......

Men som sagt, är ledig idag, har lämnat in alla uppgifter och pga tatueringen kan jag inte vara med på idrotten, så har inga lektioner!

Istället så hade jag tänkt att ha en hel dag med min lilla hund, bara massa promenader, lek och annat skoj utomhus! Sen så är det ju förstås dans ikväll!


Schola.

Har haft historia hela morgonen och nu är det Matte och italienska kvar.

Ikväll blir de jobb Som vanligt, 16-20:30.
Sen ska jag hem och sovaaaaaaaaaa!
Kul tjej typ.


Nu ger jag mig iväg, lite för tidigt bara.



Morgon!

Som alla helger och sovmornar nu för tiden är jag uppe med tuppen, ska alldeles strax klä på mig och sedan ta med melker ut på en långpromenad, motion!!

Som sagt så börjar jag inte förens 14:00 idag, så vad jag gör när jag kommer hem får vi se då!

Nu börjar Melker bli otålig! Vi hörs senare!


And night.

Måndgar alltså... Dagen började väl helt okej men hann såklart bli lite grining mot slutet, såsom jag blir varje måndag. Så när skolan äntligen var över gick jag och shoppade lite åt min hund och sedan gick jag hem, för att sedan lika snabbt följa med på en hundpromenad med pappa för att möta mamma.

Satte mig ned för att plugga, han skriva kanske.. 5 rader innan pappa bjöd med mig på en tur till Högdalen...distration<3. Nu 1h senare är jag äntligen klar med min debattartikel. Tog inte så lång tid att göra men vet inte heller om den håller måttet, vet inte riktigt om den är så som läraren vill ha den...

Mitt plugg-snacks är världens godaste Loka likes mash-ups! Med BANAN och Kiwano (?) smak! SÅ GOD. Och några Läkerol YUP Wild sour pastiller, sockerfria såklart! Fast åh, börjar få ont i kistan utav allt sötningsmedel.. haha.

Nu återstår lite plugg till, få se hur mycket jag orkar, när jag redan är igång liksom... Imorgon (tack vare att jag pluggade) börjar jag inte förens kl 14:00. med två lektioner. skööööööööööööööööönt? Detsamma gäller nästa tisdag och nu på fredag slutar jag redan vid 10:30. Ibland måste man ju bara älska sig själv :')

Melker har förövrigt en ny pip-leksak som han älskar! och vi lär väl bli galna.... Ha en bra kväll nu mina vänner!




Måndag morgon.

En timme har vi haft bort, det är ljusare ute och det skulle bli upp till 12 grader idag, låter awesome tycker jag!
Hunden har rastats, jag har duschat och nu har jag nog goda chanser att komma i tid till skolan!

Mördardag till kl 16 för min del idag, puss!


Helg!

Så var det helg igen och det är inte alls mkt som har förändrats. Jobbade igårkväll, och har jobbat idag. Löne helger... haha. uscha! Men har inte så mycket roligare saker att göra. Innan jobbet var jag ute på en 1½ timmes promenad med Melker och nu har jag precis städat i rummet. Otroligt roligt..haha.

Sitter och väntar på att Adrian ska komma hem, han och hans familj har följt med hans bror som köpt ny bil lång bort åt skogen... de har iallafall vart borta hela dagen och är på väg hem nu. Egentligen skulle vi bort på en restaurang och äta, eller ja.. dem skulle äta. Med en massa andra från hans släkt, men nu blir det så sent, så de hämtar mig så åker vi till hans mormor och morfar istället, om jag nu förstått allt rätt.. haha!

Imorrn ska haf jobba, igen. sen är det väl bara att gå och lägga sig och gå upp för en mördardag i skolan!

Segt!

Bloggen segar... Mobilen blir dryg att skriva ifrån och datorn dammar, så blir inte så mkt här.

Men, satt mig just på tunnelbanan, har gått från skanstull till sandsborg, var så fint väder!

Ska till Farsta snabbt och sen få hem och tagga till för att jobba 16-20:30!


Promenad

Tog en liten promenad runt vattnet en timme när alla andra var på idrotten, var riktigt skönt faktiskt! Så soligt och fint!


Uttråkad...

Sitter i skolan medans alla andra har Idrott.. Jag får ju inte träna i och med min tatuering. DET SUGER. Jag är så sjukt uttråkad! Jag vill bara tränaaaa.... och äta, och leva normalt! BLÄ.
Skolan är sanslös, kan inte slut klaga för jag har alltid så sjukt mkt att göra, paaaus?!
aja, har faktiskt inte så mkt mer att säga, kul..
Svårt att ta bilde när man sitter så här med datorn... så de får bli en sån här snigg:

MED HÄLSNING FRÅN FELICIA!

Alla barnen gick på teater förutom Josephine, hon gick på kokain.
Alla barnen blev av med sina drogproblem utom Josephine, hon dog av methamfetamin.


Evelina..... du har också en!
Alla barnen slapp att åka till mentalsjukhuset utom Evelina, för hon stod bara där och flina.


I'm drowning!

Alltså med allt plugg dåra, börja aldrig på andra året i gymnasiet, hoppa det! hah, nej. Om det ändå var så enkelt..

Sitter just nu på min 2h långa historielektion. Lyssnar på Dead by April medans jag skriver på min "Min historiska identitet" uppstats som jag nämnde förra veckan. Tror att det går ganska bra, hoppas bara att läraren gillar hur jag lägger upp den!

Ikväll blir det inte jobb för mig, utan jag, mamma, Adrian, hans mamma och Nanding ska till statsteatern och kolla på de tre musketörerna. Jag och mamma har sett den en gång tidigare för nästan 2 år sedan när det spelades för första gången, så STÖRT bra. Det är helt klart den bästa och roligaste som jag sett i hela mitt liv, åh! Hoppas att alla andra kommer gilla den lika mycket som vi gjorde, även fast det nog kommer vara några små ändingar!

För övrigt så sitter jag och ser ut ungefär såhär:


Slö morgon!

Sitter hemma och gör ingenting just nu, runt 8:15 var jag ute med Melker, sen kunde jag inte somna om.. Börjar 11:40 idag, eller ja, varje tisdag terminen ut. Första lektionen är Samhälle, frågan är om jag behöver ha min dator med mig...tror nog inte det!

Egentligen har jag sedan Svenska och Psykologi, men den sist nämda får jag tyvär hoppa över då jag har min hälsouppföljning på itrim. Fan va snabbt tiden har gått, redan 20:e Mars!  om 11 dagar börjar jag med upptrappningen, åh!

Det som suger något enormt är att jag i och med tatueringen inte får träna på 10-12 dagar, eftersom det inte får komma några bakterier in i den, så.. jag får passa på att gå en massa nu. Kanske ska gå till skolan? haha.

Nej men.. nu får jag hitta på ngt att göra, gå på en hurtig promenad eller något?

Hoppas att ni får en trevlig tisdag!


Han som är allt och lite till






Tomt om hög statestik?

Ett tips för att få lite mer besökare till din blogg eller hemsida är att använda er utav den DENNA hemsidan. Jag har tipsat om den här på bloggen tidigare, och det är för att den verkligen funkar och är bra. Jag har själv amvänt mig av denna både för att få nya besökare till min blogg, men också för att få upptäcka nya bloggar, bruklar även skriva något fint i kommentarsrutan, så jag lämnar mina spår! Det finns så många oupptäckta bloggar där ute, liksom min.. haha!

Nej men, jag rekomenderar den verkligen, besökarna kommer snabbt och likaså ditt leende på läpparna!


Sitter som en smäck!


Godmorgon mina fina!

En tidig morgon blev det idag, klockan 06:00 var jag uppe. Varför? Jo, det är ju så att jag blivit någon sorts hurtbulle, så jag var ute och sprang jag. Var sedan ute med Melker och gick hem och duscha. Nu börjar det alledles snart bli dags att dra sig mot tunnelbanan och skolan. 

Den här veckan börjar vi följa det nya schemat, och på vårt nya schema har de i princip tryckt in alla lektioner på måndagen.. Så det blir en lång dag från 8:40-16:00 i skolan... inget jag känner att jag ser fram emot just nu.

Efter skolan ska jag jag stressa bort till Gröndal, vad jag ska göra får ni se när jag kommer hem, fast jag vet ju att många av er redan vet... haha, men lite hemlig vill jag faktiskt vara. Kan säga att jag börjar bli lite nervös!

Nu måste jag gå, PUSS!


Mot jobbet!

Idag har Melker fått springa av sig med Adrians mormors hund Mio. När vi låg nyvakna i sängen fick vi ett sms av hans mamma där hon skrev att hon och hunden var utanför. Så de fick springa lösa ute på fotbollsplanen, sjukt söta!

När vi kom hem igen satte sig Adrian och åt frukost medan jag gick ut och joggade igen. 17min tog det denna gång!

Vi tog även en tripp till centrum för Adrian klippte sig, sedan gick vi hem och slappa innan det blev dags för mig att gå till jobbet, och nu sitter jag här på tåget, haha :)

Har sådan ångest! Blir så suktad av all mat på jobbet, men nu när jag förmodligen inte kommet kunna träna fram till på tisdag då jag har min hälsouppföljning, och måste möta vågen så måste jag verkligen försöka motstå till 100%!!


Ooooooo.....


Min dator är seg...

Det var inte så här som jag kommer ihåg min dator.. haha, den är ju jätte seg, WHY?!

Aja, träningen imorse gick bra och min joggingrunda gick också jätte bra, kändes verkligen jätte skönt! Nu ska jag träna upp mig så jag kan springa i Italien, åh!

Efter att jag hade fixat mitt hår gick jag till Centrum ett tag med mamma, vi bara kollade runt lite. Mamma skulle köpa blommor och gå på apoteket, värt. Nej men det var jätte trevligt.

Nu har mina föräldrar precis ätit klart, de slog till med en dunder medalhavs middag med musslor och annat. Luktade vitlök i hela lägenheten. åh.. ville dö lite.

Även Adrian är och äter gott idag, fast han är på restaurang och äter! Så medans han är där och gottar sig kommer jag smyga över till huset bredvid och vara med några vänner tills han kommer hit. Imorgon börjar jag kl 16 ist för 11, så vi kan sova uuuut! åh!

Lagom trött tjej... haha! Ha en trevlig kväll!


Egen tid idag.

Ska fokusera på mig själv idag, är på väg mot itrim just nu, ska sedan hem och lämna några saker för att sedan släpa ut mig själv på ett joggningpass ute!

Mer som ska göras är städning och sen ska jag även försöka landa vid datorn, har inte suttit vid den på evigheter! Måste göra något åt mitt hår också..


Inte alls en god start på denna dag!

Trots allt tumult i morse och allt jag glömde hemma så kom jag bara 20 min sent, helt ok. glömde min skåpnyckel, psykologipapperna är borta, fick springa tillbaka hem och hämta mitt kortfodral och ahahdllföfnevoeåwnwopevrr. Ingen bra morgon!

Ikväll kommer jag att jobba extra, 17-20:30! Och efter det så hoppas jag på att få träffa Adrian! Kommer säkert inte att hända eftersom de här inte är min tur dag.... Haha.


Idrott - volleyboll!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/581860/images/2012/pic_194000321.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/581860/images/2012/pic_194000322.jpg" class="image">


Morgonttäning!

Hejhopp.
Blev precis klar på itrim och är på väg mot tunnelbanan och skolan.

Känns faktiskt jävligt bra att träna på morgonen! Halv 7 gick jag upp, klädde på mig, packade mina saker, gick ut med hunden och sedan iväg!

Skönt att man kan duscha och så där också! Ända som saknas är plattången! Haha, men hårtork och sånt finns iallafall!

På skol-schemat idag står religion, idrott och PedLed. Halv 4 slutar jag! Blir förmodligen träning innan dansen ikväll också. Åh, dans! Längtar!


Min historiska identitet

..heter vårt nya historiearbete. Ganska svårt faktiskt tycker jag.. Vi ska koppla liksom.. "något historiskt" till oss själva. Svårt! Jag har vart dans och dess kultur på 1900-talet. Vi får hoppas att jag inte har tagit mig vatten över huvudet.

Nästa lektion på tur är matte, följt av en håltimme och sedan Egelska. Sen är det jobbet som gäller, 16-20:30.. WIHOO!


Mina fina underbara.

Vill inte uttala mig för mycket. Men just nu är läget inte på topp. Dålig kväll är vad jag har och känner mig extremt pressad, stressad och nere.

Det är så mycket att hålla igång, så mycket som ska göras. Skolan måste gå bra, viktkampen måste gå bra, mitt förhållande måste hållas vid liv. Jag har ansvar hemma som måste följas och ta tag i. Jag orkar inte allt. Jag orkar inte med den här ångesten, och slitet, som tillslut inte lönar sig, eller ja. Så brukar de iallafall se ut för mig.

Pausa allt, ta några djupa andetag, och sedan radera. Skulle behövas. Jag är ingen superhjälte, stone hearted. Som aldrig behöver någon som hjälper mig att stanna upp med allt. Och bara berättar fina saker för mig.

Jag är en 18-årig tjej som kämpar med livet och med andra året på gymnasiet - värsta jag vart med om i hela mitt liv. Även jag behöver höra bra saker om mig själv. För när läget är som det är, nere. Så behöver jag det. Mer än någonsin. Det finns en person, i hela världen som just nu är den ende som kan få mig att känna mig bättre.

Jag ber om ursäkt till er som inte tycker att det här inlägget är lämpligt. Att de inte är så "smart" att dela med sig av detta just här. Men jag kände att jag behövde få skriva av mig, visserligen ligger jag med min mobil och skriver, men jag får ändå ur mig det här, och det är därför jag har min blogg.


Over and out!

Kvällen har spenderats hemma hos Adrians farmor med hans familj.

Just nu ska jag, melker och Adrian snart kolla på lite på glee och mysa i sängen!

Imorrn är jag ledig! Wiho!!


Rast!

Sitter just nu ute i solen på min halvtimmes långa rast. Så skönt att solen tittar fram, åh! Ganska stressigt på jobbet idag faktiskt, konstigt! Folk borde ju vara ute och njuta av solen.

Nackdelen just nu är att Maria sitter och röker bredvid mig, mmmmmmmm cigarettrök, min favvo!


Magplask

Om jag nu på ett tag är lite frånvarande så kan de ha 3 orsaker.

1. Jag har gått in i en bubbla där jag bara kollar in i intet, samt ligger och gråter in i min kudde, vaggar i fosterställning m.m
2. Inte har råd med internet längre då förmodligen hela min inkomst nästa månad kommer gå till min mobilräkning... dumma Melodifestivalen
3. Jag är tött, har ont i magen, var uppe tidigt imorse och ska upp och jobba imorrn, need my beautysleep!

Bara att välja vilket som låter bäst, imorrn jobbar jag 11-17 och efter det kommer jag och Melker att övernatta hos Adrian!

Snart dags!

Nu börjar det närma sig! Melodifestivalen 2012, FINAL. Jag kommer sitta och hålla tummarna för Dead by April och Danny!


image description

Vem eller vilka tycker ni ska få presntera Sverige i Baku?


Förmiddagen





Dead by April @ Globen köpcentrum 9/3-12

Dead by April hade en liten mini-spelning inne i Globens köpcentrum med skivsignering efteråt! 9/3-12


Incomparable


Tjuvtitt







JAG HAR TRÄFFAT DEAD BY APRIL!!!!

AAAAAAHHHHH!!!!!


Psykologi!

Sitter just nu typ längst bak i klassrummet och vill helst inte redovisa. Hälften av de jag ska säga har jg ned skrivet, resten inte. Tur är att jag kommer ha Anna bredvid mig som kan hjälpa mig ifall jag tappar bort mig!

Jag brukar vanligtvis inte alls ha något problem med redovisningar eftersom kg tycker om att prata inför folk, mitt problem är mest tt lära mig innehållet... Men men, dags att sluta!


Seg tjej!

Åh, jag vet att jag är lite seg med att godkänna/svara på kommentarer samt med att blogga, men det är för att jag knappt är vid datorn.

Jag försöker skriva så mycket som möjligt från mobilen, men att svara på kommentarer från mobilen, nej asså det funkar inte!

Men nu ligger jag och Melker i sängen och myser iallfall, hade tänkt somna till tven för att sedan gå upp vrål tidigt imorrnbitti. TRÄÄÄNAA! Börjar kl 9, så ska försöka hinna innan dess! Vi får se ifall jag lyckas!

Godnatt!


Seg dag i skolan

Hej hopp, tyvärr så hamnade bloggen lite åt sidan idag, men sitter just nu på min sista lektion - 2h pedagogiskt ledarskap.

Imorse blev det ändrade planer, hade tänkt att träna men istället gick jag till skolan och hade matte. Nej men istället för att vi bara ska ha en lektion nästa måndag och halv Studiedag så flyttade vi den lektionen till imorse! Så nu är vi lediga hela nästa måndag istället.

Nu ska jag jobba på med uppgiften vi fick, vi hörs sen!


Melker hälsar Godnatt!


Håltimme

Som vanligt spenderar jag min håltimme på resten av klassens spanska lektion.
De har lekt ristorante och håller på med någon slags rita och gissa lek, lite roligt att se hur alla panikar.. haha!
Nästa lektion på schemat är engelska, sedan är det jobbet som gäller! Jobbar 16-20:30 som vanligt.
Och imorgon är det sovmorgon, träna? sen är det skolan som vanligt, religion, idrott och PedLed som slutar 15:30. Sen är det äntligen dags för dans igen nu efter lovet! Det är så underbaaaart!
haha, men det var allt för mig juts nu, vi hörs senare!

Håltimme

Som vanligt spenderar jag min håltimme på resten av klassens spanska lektion.
De har lekt ristorante och håller på med någon slags rita och gissa lek, lite roligt att se hur alla panikar.. haha!
Nästa lektion på schemat är engelska, sedan är det jobbet som gäller! Jobbar 16-20:30 som vanligt.
Och imorgon är det sovmorgon, träna? sen är det skolan som vanligt, religion, idrott och PedLed som slutar 15:30. Sen är det äntligen dags för dans igen nu efter lovet! Det är så underbaaaart!
haha, men det var allt för mig juts nu, vi hörs senare!

Danny Saucedo, helt amazing.

Nu börjar det närma sig, världens bästa program börjar lida mot sitt slut. Åh, det nästan svider i hjärtat bara av att ta upp det! Det har vart mycket snack om förhandfavoriter, vem som ligger i botten och vem som kommer "skrälla".

Jag har mina favoriter i festivalen, men den som jag tror kommer leverera bäst för Sverige ute i Europa, både med sin charm och med en underbart personlig text är solklart Danny. Hans bidrag Amazing lyckas alltid pigga upp mig och göra mig glad. Jag känner inte att jag lyssnar på någon uttjatad sång på radio. Utan jag tycker verkligen att bidraget känns personligt! Och utöver sång och musik så bidrar Danny med ett mordernt och snyggt dansnummer med dansare som är superbra. Jag tror att det kan gå riktigt bra för Danny och Sverige i Baku.

När det gäller Danny så tycker jag att han verkar som en otroligt snäll och trevlig människa. Jag vet nästan inte hur jag ska förklara för att inte låta som en "crazy fan-girl" Jag tycker helt enkelt att han verkar som en trevlig person som förtjänar att vinna det här iår. Förra året snubblade han på mållinjen med en sjukt bra låt, (som skulle ha vunnit!) och i år är han med, med en ännu bättre låt. Alltså, är det hans tur i år helt enkelt!
image description
[email protected]

Historia !

Missade tunnelbanan i morse, även fast jag gick upp i god tid och allt. Konstigt!

Just nu har jag historia i 2h. I följd utav matte och håltimme. Looking forward to thaaaaat....


Äntligen i min ägo!

Fick en leverans med 2 paket idag, i det ena låg ett träningslinne och i det andra låg min efterlängtade, älskade RYGGSÄCK! Åh, är så super otroligt äckligt nöjd! Som jag längtat, åh!




Samhälle!

Sitter just nu på Samhälleslektionen, vi har i 30 min fyllt i en enkät från SIFO. Vi gjorde en nästan likadan enkät i 9an. Den var ganska lik sig.. haha. Vissa frågot är ju bara för roliga!

Sitter också och knåpar på en vetenskapliguppstas om folkmordet i Rwanda.. Alltid denna Rwanda för mig.. hahah! När dessa 2h är över återstår bara yttligare 2h med svenska. Ska ha en redovisning om ortsnamn och Personnamn. Superduper kul, typ. Den knepiga delen där är att vi nästa vecka har prov, och jag kan inte riktigt sätta fingret på vad! haha..

Tänkte kanske träna efter skolan, men tog inte med kläderna.. skulle bli så tungt med datorn och alla böcker. Och eftersom jag slängde in en träning i morse så är jag ju iprincip nyduschad... fast kommer ju inte hinna träna imorrn eftersom jag ska jobba. Beslutsångest!!

Börjar nog utvecka ett träningsberoende.. äsch, det är ju mycket bättre än andra sorters beroenden!




Bilder från gårdagen












Hundkurs!

Huvudvärken sitter i och snart ska vi åka iväg till hundkursen... Köldenstimme.. Nej men fy vad kallt det blir VARJE gång vi är där. jag som klär på mig och klär på mig.. men ändå så fryser jag!

Aja, kommer förmodligen vara för trött för att skriva från datorn när jag kommer hem, men man vet aldrig! haha, imorrn ska jag försöka orka upp tidigt för att träna innan skolan!


På tunnelbanan hem..

Nu är jag på väg hem. Slutar egentligen kl 16 idag men fick en huvudvärks explosion! Så nu är det väl att gå hem och vila som gäller, har jag tur så går huvudvärken över och jag kan gå och träna....


No more lov

Hej!
Mobilen dog igår kväll och datorn orkade jag absolut inte sitta vid efter 10h väntande.

Sitter i skolan nu och vill bara här ifrån, vill träna. Träna en massa... Åh!
Men tänker försöka klämma in en träning nu och imorrnbitti!

Mitt usla schema gör skolan så jobbig och deprimerande. Vill bara vara hemma!


Night night!

Bella has left the building!

Love, Morpheus


Food, Food Everywhere!

Lunchpaus! Subway all the way!

With love from within again, Morpheus


David What's-his-face

Väntan är outhärdlig. Aldrig förr har nervositeten varit så här stark. Det kan vara alla gråtande kandidater som åkte ut, det kan vara David Hellenius närvaro. Svårt att säga.

Love, Morpheus

P.S. Dagens quote; "Gillar att kolla på musik" 530 av 958, tagga till!


Successiv at last!

Vi har äntligen stormat bastiljen!

How to Love, Morpheus


Gästbloggning!

In the immortal words of Daffy Duck; I demand that you shoot me now.

Love, Morpheus.

P.S. Quote of the day; "Det är olagligt läskigt hur ont det gör i mina tår."


Just nu:

X-factor!


Tidigare idag:

The whole Place for my self!

 


Ändrade planer!

Hade precis gått upp ur sängen och var på väg att sätta på mig mina träningskläder när min mobil ringer, jobbet. Ingen kunde komma in till 10, så jag sa ja.

Så idag jobbar jag istället 10:00-18:00!
Kommer nog vara lite väldigt ganska död ikväll... feels good.

Vi hörs nog mer under dagen!



Hälsning från sängen!

Hej!
Vet att bloggandet har vart lite dåligt på sistone, men har inte riktigt vart vid någon dator!

Imorgon ska jag upp och träna och sedan jobba 12-18. Efter de kanske jag hinner slänga in ett inlägg innan melodifestivalen och andra chansen börjar!

Nu säger jag och Melker Godnatt!


Ny frisyr? ;)


I bilen

(inlägget nedan skulle egentligen publicerats igår, blev ngt fel med mobilen)

Just nu sitter jag i bilen, på väg till Willys, så spenderar jag denna lediga fredags eftermiddag!

Vad som händer ikväll vet jag inte!


Evakuering !

Happ, ut i kylan dåra...
Jag och Nanding satt inne i Farsta centrum när de helt plötsligt börjar de tjuta som fan och en röst ber alla att lämna byggnaden!

Brandbilen kom farande och ja, jag vet fortfarande inte vad det är som har hänt.... Ingen stor brand iallafall!


God morgon!

Ännu en tidig morgon, japp det är så det ska vara!

Jag och mamma ska snart åka in mot stan, östermalmstorg, för en spa-behandling. Det ska bli så sjukt skönt!
Vad som händer efter vet jag faktiskt inte.. Så det blir att ta dagen som den kommer!

Jag får helt enkelt höra av mig under dagen!

Svarar på kommentarer ikvöll!!

And i'm out again.

Nu ska jag snart dra mig ner mot o'learys där jag har vänner som väntar, ska bli trevligt att sitta och prata lite, som på äldre dar! 


Rullar vidare

Det som står på schemat just nu är väl att åka hem till en kompis och hjäpa henne med något, kommer inte ihåg vad det var just nu. Men det kommer nog gå bra!

Sen ska jag till centrum lite och slutligen träna!

Det var allt jag hinner skriva just nu!