S-mart tjej!

Fick precis sån ångest över att jag behöver gå upp så tidigt o tvätta håret nu.. eftersom jag kommer väcka alla om jag duschar o sen torkar håret... MEN då kom jag med lösningen att bara tvätta håret och sätta upp det !

= Ingen högljudd dusch, ingen högljudd hårtork! PERFEKT !
Åh, jag har mina stunder!

Sååå, nu kan jag sova liiiiiiiiiiiite längre ! mihi!

Om ca.. 3 min börjar scrubs, sååå I'm oout !

Godnatt man!

Italiano

Skoldagen har väl vart som den är varje tisdag, tröttsam!
Är alltid så sjukt trött på tisagar... Matte provet som jag hade idag gick typ.. konstigt.. Det gick bra i början sen sket det sig totalt (y)

Annars så har det väl gått bra, nya uppgifter bara strömmar in såhär innan jul..

Jag och Carro sitter och pluggar Italienska just nu, har prov på det på Fredag, Glosbingo imorrn!

Hämtade ut min ipod idag också, fått en helt ny.. Fast den har en jätte dålig version och går inte att uppdatera.. WHY?!

Ajaa, Pluggandet ropar. Pussar!




If you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.

Lördag

Min dag har vart händelserik och väldigt kul!

Började såklart med att jag gick upp ur sängen försent.. eller.. jag gick faktiskt upp ganska tidigt, sen gick jag och la mig igen.. och då blev det svårare att komma upp...(a)

Men jag kom iallafall iväg till mässan och jag känner att det gick väldigt bra! Trots att jag inte alls har fått veta vad jag ska säga som de andra gått igenom så.. körde jag på med lite eget och jag tror jag lyckades locka en hel del till vårt öppna hus iallafall! :D haha.. så jag är iallafall jätte nöjd med min instats där och det var OTROLIGT kul ! ÅH!

Sen efter det så tog jag mig hem.. svepte i mig min äckliga medicin och sprang sedan tillbaks mot Pendeln för att åka vidare till Handen. Jag och Mamma tog bussen därifrån vidare till Svartbäcken där en del av min släkt på mamma bor. Eller.. de är ganska långt mellan grenarna i släktträdet.. Men vad gör de?

Jag var mest med vad jag kallar min "kusin" som inte är de.. jag är sysling med hennes mamma tydligen.. Meeeen ändå. Vi var hos dem för att fira att hennes pappa just fyllt 60. Så där var de fest!

Vid 9 tiden någon gång fick jag skjuts till Farsta och hem till Petra F. Där var de full rulle.. heh.
Nej men de var också jätte trevligt. Träffade människor som jag inte träffat på ett tag..Så det var najs.

Vet att jag förklarar som en ko  men jag orkar verkligen inte skriva mer nu.. haha..

Så vi hörs imorrn
PUSS.



FrEdag.

ÅH va svårt jag hade att somna igår, SHIT ! Tog skit lång tid! Vilket såklart resulterade i att jag vaknade stressande sent, men jag hann till skolan i tid ändå !

Märker vad de gör att vara hemma ett tag, var så trött hela dagen! Men fick faktiskt ngt gjort idag!
Men, nu måste jag ändå plugga en del till hemma.. SURT.

Imorrn ska jag upp lite tidigare än vanligt, ska som sagt till Gymnasiemässan och insperera små gymnasieletare! Nä men tycker de ska bli ganska spännande och se om man känner igen någon! Och ännu mer spännande sen i höst när helt nya ettor kommer hihihhiihi, töntig tjej.. jag vet :')

Träffade Nanding 4 dagar gamla brorsdotter idag, underbart söt ! åh.. Kunde verkligen inte släppa varken blicken eller taget om henne! Jätte liten och jätte söt, så som de ska va :D

Just nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra........... Hjäälp mig! :D




Naaatthi

Godnatt guys !

Tror inte jag hinner skriva ngt inte jag drar imorrnbitti.. Men vi kanske ses på mässan?!

Monter C09:51 !

hihi, annars hör jag av mig vid någon annan tidpunkt :)

Hare bra man!

Natti!

Imorrn får jag äntligen gå till skolan!
IH är så glad ! Känns som om jag ligger efter i ALLT!

Efter skolan ska jag träffa Lina, vi kanske tar o besöker kvicken ett tag innen vi går hem till Nanding och träffar hennes brors nyfödda bebis ! Åh så sött!!!

Näe, nu ska jag lägga mig!
Hara bra man!

pliiiiiiing!

hahah, Gissa vad ?!

NU KOM MÅLARN !

haha, de var de ;)

Pling-pling ?

Min väckarklocka stod på kvart över 7 imorse eftersom jag måste släppa in en målare in i lägenheten..som troligen skulle komma mellan halv 8 - 8. Men jag hade lite svårt för att komma upp så jag satt mitt alarm så de skulle ringa va 3de minut, (SMART!!) för då sover jag inte alls tungt och hör hur lätt som helst ifall de ringer på dörren! Eller..?

Klockan hann iallafall pasera både halv o hel o inget plingande på dörren.. men efter ett tag så kan man inte Snooza och alarmet stänger av sig. Och jag såg att de gjorde de.. men jag tänkte.. näe.. jag kommer ändå inte sova så djupt efter att ha vsknat så många gånger ? Jo tjena... Efter typ två drömmar vakna jag iallafall.. o bah.. nääe.. jhag tror nog ändå att jag skule hört om ngn ringt på dörrn.. Tar fram min mobil som legat PÅ mitt ansikte. 3 sms.. och min sms-signal är ganska hög.. Hehe.. Så panikarn som jag blev börja tänka om han kanske hade plingat på när jag sov elr inte?!

Sen somnade jag om igen..x)

Och nuuu... får de gå som det går!


And thats just a TV..

Hur länge har jag vart hemma nu? Imornn blir det en vecka ellr.. näej.. på fredag ! elr ?

Iallfall, efter att ha vart hemma och kollat på tv HELA dagarna så tror jag nog att jag kan alla reklamer utantill nu.. Har tilloch med börjat sätta upp påminnelser om när program som jag tycker är okej börjar.. hehe..

Kommer nog växa fast i sängen.. är så lat att jag ställt datorn på en byrå vid sängen, (Y)
Nu när jag inte är heeeeeeeeeeelt död så orkar jag iallafall sätta på datorn, Stort framsteg ! - elr inte..

Har inte så mycket spännande att skriva om eftersom jag inte gör ngt på dagarna.. Meeeen.. snart kan jag gå till skolan igen och på Lördag ska kommer jag stå vid monter C09:51 på gymnasiemässan (Stockholmsmässan in älvsjö) och locka till nya männiksor till skolan!

kommer stå från 11-14 :)
Kom förbi!



I'm not superman

Nu börjar det faktiskt kännas ganska skönt att vara hemma eftersom jag inte mår så dåligt längre.
Visst, jag har ont i halsen.. men jag tror jag börjar vänja mig.

Blir ingen skola imorrn heller iallafall, eventuellt på Fredag. Det är bra.. Då har ja ändå studeipass så jag kan plugga upp min lite!

Det känns som om jag har så mycket att göra men jag kommer knappt ihåg hälften...grååttaa!
Aja, nu ska jag bara fokusera på att bli frisk, kommer bli SÅ skönt!


Vafan...

Heäi kompisar!
Min värsta mardröm är tillbaaaaks ! Fast i en mindre form..( TACK OCH LOV)
Fast stor elr liten form.. de innebär fortfarande att jag måste ta medicin, som jag kan vara allergisk mot och har svårt att ta över huvudtaget!

Det är så kul det där, vid exakt samma datum fick jag det här fast år 2008.. Fast då var det inte kul alls.. Efter att jag hade haft ont i halsen i kankse 1 vecka bröt jag ihop på helgen eftersom jag absolut inte kunde äta. Så vi gick till läkarn, han kolla och såg bara att min hals var skit svullen. Så han trodde att de var ngt allvarligt och skickade mig till Karolinska. När vi kom fram fick vi höra atta hals-specialliseten var borta på ngt.. och skulle komma tillbaka snart.. så det vara bara att vänta. efter 6 härliga timmar fick vi äntligen komma in till den här läkaren som kollade i min hals på 2 minuter och sa sen att de var Halsfluss. Jag fick ngra jävliga tabletter av honom och vi åkte hem. Jag kan inte ens svälja tabaltter så de här var hemskt. Jag försökte ta de så gott de gick men tillslut började jag bara spy upp de, jag krossade de i yoghurt, funkade inte heller.. Så vi ringde efter ny flytande medicin. Den fick ja iallafall ner.. men upp kom den också eftersom det visade sig att jag var allergisk mot den, så där låg jag i vad jag tror var 2-3 veckor och hade ont som fan i halsen, kräktes och hade ont i magen. Åt inget, drack inget.. MARDRÖM. Tillslut slutade vi bara med medicinen och hoppades på att de inte skulle komma tillbaks..

MEN, nu två år senare välkomnar jag halsflussen tillbaks !
Grejen är att jag inte alls känner mig sjuk, en större del av gårdagen hade ja inte ens ont i halsen!!! men, ändå så ska den här jävla flussskiten ha tag i mig..... (SUR tjej)
Så nu ska jag bekämpa den med ngn slags brustablett.. yay.
10 dagar ska jag kämpa med att försöka hålla mitt mag-innehåll på rätt plats.. De kommer bli sjukt jobbigt om jag känner mig själv rätt.. men som tröst så får jag komma tillbaks till skolan redan på torsdag :') Det är allt jag vill!

Ah.. men nu ska jag nog försöka göra ngt bra.. tiep.. ingen aning...

Hare bra man..



Sjuk tjej

Hejjjj

Jag har inte skrvit på väldigt länge.. jag vet. på ungefär en vecka skrev jag inte för jag.. antagligen glömde.. nu den senaste har jag inte ens haft datorn på.. Vart sjuk.. och är fortfarande.

Ska till läkaren precis nu, har tid halv 6.

Skriver NOG när jag kommer hem igen.

Pussis

Onsdag

Hej guys!

Hade aldrig datorn på igår, där av inget inlägg!

Dagen idag var hur skön som helst!
Undet samhälls lektionen får vi veta att vår (Väldigt jätte jobbiga) Idrott är inställd, vilket leder till otorlig glädje till alla runt i klass rummet men även till 3h och 10 mins håltimme! Men eftersom lärarna till lektionen efter idrotten sa att det var okej att vi gick.. Slutade vi för dagen klockan 11.00! Kändes ju ganska sköönt va!

Gick och åt med Anna, efter det åkte jag till farsta för att hämta mitt arbetsintyg på dagiset jag jobbade på i somras. Men det var ännu inte klart.. Så jag åkte hem och städade hela mitt rum! Kul, nej. Men det behövdes!

Mötte Adrian hos honom och vi gick i centrum ett tag, efter det åkte vi tillbaka in till min skola för att kolla på film!
(Halloween kväll med film som Friends på skolan fixat)

Och nu under den senare delen av kvällen har jag... gått ut med sopporna, hjälpt mamma i tvättstugan, ätit mickro-lasagne och suttit vid datorn! KUL LIV !

Aja, hare bra maaan :)

Så här glad var jag idag :)




Månda

Helluu

Gårdagen var as kul, några i klassen träffades för att gå och äta middag... Och efter att vi letat efter en massa ställen att äta på hamnade vi på donken!
Men inte gjorde de något?! Vi hade jätte trevligt och skrattade som galningar hela bunten, härligt !

Nu efter lovet kan man verkligen säga att de är skönt att börja 12 på måndagar. SOVA <3

Kvällen spenderades hos en trött pojkvän, mys <3

Har också tagit mig äran att ladda upp en låt av Michael Jackson som han aldrig släppte! (Det ska komma ut ett album med bara låtar som aldrig släppts tidigare! )
Lyssna här nere!




Det var nog allt just nu, som jag orkar ta upp, hare bra man !



Lördag

Det finns dagar då man bara vill gräva ned sig...Usch.
Alla vill väl känna sig omyckta och behövda..?

Hello :)

Kom hem från centrum för ett tag sen, var på Friskis med Nanding.

Nu ska jag snart duscha och sen gå till jonte där jag ska träffa Charlie och nanding. Vet inte riktigt vad vi sa göra men.. något iallafall :)

Planerna jag hade fixar för ikväll får jag nog ordna om, Ensam blir jag ikväll igen då :)

Aja, sånt som händer, puss!


Pouws




Fredag

Halloj!
Nu är jag hemma igen, eller..kom hem igår.
Men efter att inte ha sovit ordentligt på 3-4 dar och samt gått upp 3 på natten för att hinna med ett plan som lyfter kl 7 på morgonen var jag helt slut igår.
Så även fast jag var med adran gick stora delar av dagen åt till att sova. ÅH så skönt det var att bara sova!

Även fast London var superkul så är det ganska surt att Lovet är över nu när man kom hem. Suck.. Bara 7 veckor kvar till Jullovet nu..Åh! Längtar redan!

Sååå, vad gjorde jag i London ?
  • Musikal - We will Rock you!
  • Minimal shopping
  • Madame Tussauds
  • Afternoon Tea
  • Turustat runt på Londons gator
  • Gått efter Themsen
  • Gått runt vid alla broar och sett St. pauls katedral.
Kortfattat men nästan allt. Och efter att ha gjort allt dte här så kan jag bara säga att Fötter, rygg och Ben.. Hah. De kan man säga adjö till ! Gud så ont jag har haft ! Vi har bara gått och gått och gått !

Men kul var det och nu är jag hemma ! hihih

Ha det så bra! :D













Pussss!