31 Januari, och här är jag.

Hej, ko
mmer ni ihåg mig?
Klandrar er inte om svaret är nej. Men min ursäkt är helt enkelt att jag har haft tok för mycket för mig, vilket jag fortfarande har, sitter knappt vid datorn när jag är hemma och i skolan har jag inte tid. Men kort sagt kan man väl säga att jag tagit en liten paus, välbehövd. Nu kan jag kanske försöka att köra på som vanligt. Kommer troligtvis vara ganska segt i början men kommer nog bli bättre och bättre med tiden, framför allt nu när det snaaaaart är vår! ska inte vara för framfusig kanske... haha!

Såå.. vad händer i mitt liv just nu?
  • Sista terminen, andra året på gymnasiet = Kill me. Har så sjukt mkt, HELA TIDEN. Det tar aldrig slut. Och som vanligt vill jag bara ha lov, lov, lov.
  • Hunden växer och kräver kärlek och uppmärksamhet. (och pengar...)
  • Går på Itrims viktminskningsprogram. Har i 3½ vecka bara ätit ersättningar och ska göra de i 11½ vecka till. De första tre sopporna åt jag bara Soppa, gröt och shake (itrims egna produkter) Och nu i Lördags började jag med period 2 då jag äter ersättningar med mer kalorier. så som Andra shakes, bars coh "hot meal". MYCKET BÄTTRE än sopporna som jag vart så sjukt trött på.
  • Gått ned 8-9 kilo
  • Tränar 3-4 ggr i veckan.
  • Jobbar och försöka hänga med i vardagen.

Jaa, pretttty much it. Just nu sitter jag i skolan, samhälle B börjar nu, vi ska skriva en vetenskaplig uppsats, japppp så kul är skolan. Nej men slut på klagandet.

om 1 vecka och 2 fyller jag 18, jiippii! Haha.

 




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: