Hairspray

Åh, Den här filmen är underbar ! Mycket sång och dans. Filmen utspelar sig för ganska länge sen. Mycket hårspray var största modet. Tracy som är lite rund älskar att dansa och favorit programmet är såklart Corny Collins Show. En sång o dans show som börjar kl 16.00 varje dag. Dom coolaste ungdommarna från skolan är med o dansar. En av dom är Snyggingen Link som Tracy är jätte kär i. Tyvär är han redan i armarna av den elaka Amber vars mamma är stations chef och äger programmet. En dag får Tracy höra att man kan gå och söka en plats. Hennes mamma är helt emot men hennes pappa låter henne gå. Hon blir helt sågad av Ambers mamma. Ingen Plats till Tracy. Och eftersom hon skolkat från första lektionen får hon kvarsittning,..vikket inte var så dumt hon får träffa Seaweed som är mörkhyad. Hon kommer på att hon har sett honom dansa på Corny Collins show's "Negroday" I Kvartsittnings rummet är det fullt ös o alla dansar när plösligt Link öppnar dörren o ser Tracy dansa. Han säger att om Corny fick se henne dansa sådär skulle hon säkert få en plats i showen. Han säger även en gullig rad som får Tracy att smälta..Tracy får en plats o allt går som en dans vikket Amber o hennes mamma inte gillar o försöker nu göra allt för att Tracy inte ska vara med i showen..

Den här filmen är så fin tycker jag..Och otroligt bra. Det finns en sån fin kärlek i den här filmen... man vill nästan gråta. Vänta bara tills ni får se vem som spelar Link ! Några ledtrådar: Zack ......,  High school Musical, så snygg !
hahah ni vet nog ;)<3



http://www.collider.com/uploads/imageGallery/Hairspray/hairspray_movie_poster.jpg


Ni vet att ni älskar mejh
Bella '

Postat av: elluns

tack så mycket:D men det är inte jag som gjort bloggen:) min kompis har:D <3

2008-08-10 @ 14:37:24
URL: http://elluns.blogg.se/
Postat av: Sabrina

åhh har du också sätt hairspray jag bara älskar den så mkt asså <3 den e skit bra juh :) jag älskar handlingen och låtarna <3

2008-09-06 @ 23:13:32
URL: http://sakhs.blogg.se/
Postat av: Sabrina

har den på dvd , thihi :)

2008-09-06 @ 23:13:53
URL: http://sakhs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: